Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

konuyu hortlatalım ama çözümünü kesin bulalım

Gönderen fatih0023 
konuyu hortlatalım ama çözümünü kesin bulalım
07 July 2010 00:54
wiimote ile pc de oynamak pek tabıkı mumkun arastırdım fakat yarım kaldı yardımcı olacak arkadasları beklıyorum

Re: konuyu hortlatalım ama çözümünü kesin bulalım
07 July 2010 22:50
Wiimote la pc kontrolü ile bir konu olması lazım oraya bakmanı ve oradan devam etmeni tavsiye ederim başka bir başlık altında aynı konunun dallanması daha karışık oluyor. PC de wiimote u mouse olarak kullanabilirsin ama bu şekilde pc oyunlarından ne kadar zevk alabilirsin oda tartışmalı onu da söylemeden geçmiyim... Yani uzaktan pc ni kontrol etmek için bir alternatif olabilir ama oyun için kablosuz gamepad ler var zaten bunun için imal edilmiş. Tavsiyem logitech tir. Zaten çoğu kişi sensor bar alıyor bir board tasarlayacağına, onun yerine biraz daha para ver gamepad al sağlam olsun.
Re: konuyu hortlatalım ama çözümünü kesin bulalım
09 July 2010 17:41
bende biraz baktımda hiçbiryerde rastlamadım wiimote ile nasıl pc den oynuyacağını pekte kafama yatmadı nasıl bi bağlantı kuracaksın nasıl tanıtıcaksın olsa bile arkadaşın dediği gibi oyun oyun destekleyecek veya wii oyunlarını pc de oynamak için bir emülatör çıktımı entresan bi mevzu yani.
Re: konuyu hortlatalım ama çözümünü kesin bulalım
09 July 2010 22:28
konunun forumda açılmış linki http://www.wiidewii.com/read.php?9,5700 burada...

işe yarayacak olan program(Programmable Input Emulator= GlovePIE is a free Programmable Input Emulator, originally for the Essential Reality P5 Virtual Reality Glove, which now supports a huge range of input devices, especially the Nintendo Wii Remote (Wiimote).) linki http://glovepie.org/

Wii oyunlarını pc de oynamak için doplhin adlı bir emulator var http://www.dolphin-emu.com/news.php (ekran kartı önemli bir faktör)
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 38
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!