Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Samurai Warriors 3 ve Wii Music

Gönderen babelfish 
Samurai Warriors 3 ve Wii Music
03 November 2010 03:11
SW3, açılır gibi yapıyor, böyle ana menüsünü falan görüyorum, sonra siyah ekran.. wii kilitleniyor. çift katmanlı bir oyunmuş normalinde ama ben zaten cfg usb loader ile çalıştırıyorum hdd'den.. ne olabilir sorun?

Wii Music'te ise sorun bambaşka.. Daha önceden başka bir başlıkta bazı oyunların siyah-beyaz ve sorunlu biçimde açıldığını yazmıştım da neyse ki onları düzgün çalıştırmayı öğrendim Pal olmasalar bile smiling smiley Ama bu oyun ne yaptım ne ettiysem düzgün açılmadı.. hep siyah beyaz ve kesik ekran.. force video'dur, ios222'dir 223'tür bir sürü kombinasyon denedim olmuyor.. oyun mu sorunlu acaba? o şekilde istersem oynamak, gayet düzgün çalışıyor ama bilemedim..

Re: Samurai Warriors 3 ve Wii Music
03 November 2010 21:56
Wii Music küçük bir oyun zaten, PAL'ini indirmek en mantıklı hareket olur.. Metroid Prime'da da bahsettiğin problem var ve çözümü yok, oyun o şekilde yazılmış sonuçta, video yaması falan da işe yaramayabiliyor... (Metroid Prime'da işe yaramadığına %100 emin olmasam da)

Diğer oyun hakkında fikrim yok, alt-dol'u var mı diye kontrol et... DL oyunlar için waninkoko'nun cios'larının yeni versiyonları destek veriyor, eskileri mantar.. hermes cios'ta uzun bir süredir DL oyunlarda problem yok bildiğim kadarıyla... Alt-dol'u olabilir ya da oyun başka bir şekilde ios reload yapıyorsa ondan açılmıyor da olabilir yani uyumsuzdur...Tahmin sadece bunlar.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: Samurai Warriors 3 ve Wii Music
05 November 2010 15:49
"alt-dol" ve "DL oyun" tam olarak nedir? smiling smiley
Re: Samurai Warriors 3 ve Wii Music
08 November 2010 10:21
DL --> Dual Layer

Alt-dol --> Oyunu çalıştıran master (öyle diyelim) yükleme dosyasının haricinde direkt başka bir program (video, oyunun kendisi) çalıştıran dosya. (Dol ne dersen wii sözlüğüne baktığımızda : Bu Nintendo'nun gamecube'de de kullanmış olduğu bir executable formatı ve bu dosyaların sahip olduğu uzantı aynı zamanda, pc'deki exe gibi yani. karşımıza çıkıyor)
Re: Samurai Warriors 3 ve Wii Music
09 November 2010 18:15
hmm anladım, çok sağ olun arkadaşlar.. samurai warriors'tan umudu kestim ve wii music'in de yenisini indirdim, şimdi sorun yok.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 53
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!