Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Siyah Wii + Wii Fit+Ekstra Kol Nun Chuck +Game Controller

Gönderen perfectstranger 
Siyah Wii + Wii Fit+Ekstra Kol Nun Chuck +Game Controller
17 July 2010 20:09
Yukarıdaki Standart Paket İçeriğinde Wii Remote+ Wii Nunchuck +Motion Plus + Wii Sports oyunu (original) + Wii Sports Resort oyunu (original) zaten bulunmaktadır.Bunun yanında aşağıdakiler pakete dahildir.

1-Ürün softmode yapılmıştır. Softmode chip gibi değildir donanımsal müdahale olmadığı için herhangi bir arıza durumunda original versiyon yüklenerek tespit edilememektedir. Softmode sayesinde internetten indireceğiniz oyunlara 100 TL vermeden bedava yada ben uğraşamam diyorsanız 5 TL verip oynayabilirsiniz. Softmode fiyatı piyasada 60-100 TL arasındadır.Softmode sayesinde oyunlar external hdd'den oynanabilmekte ve aletin lensi eskimemektedir.

2- 200-220 arasında değişen değerinde original Wii Fit tahtası ve original Wii Fit oyunu(kutusu da bulunmaktadır). Dikkat edin arkadaşlar wüü yada wiy değil original nintendo Wii Fit tahtası ve original Wii Fit oyunudur.Kutusu vardır

3- Ekstra siyah Nun-Chuck ve Wii Remote ( 50 -80 TL civarındadır)

4- Ekstra olan siyah Wii Remote için siyah Motion Plus ( Motion Plus sayesinde Wii Sports Resort , Red Steel 2,Call of Duty gibi oyunları oynayabilirsiniz , eğer motion plus yoksa bu oyunlar oynanmayacaktır.) (Şu anda 40-60 TL arasında fiyatı değişmektedir)

5- Sıkıldığınızda Fifa 2010, Pes 2010, Need For Speed Carbon oynayabilmeniz için standart game controller ( Şu anda 30-70 TL arasında fiyatı değişmektedir.)(Sahte olan WUU Wİ fln da 30 TL civarındadır)

Nintendo Wii Black Sport Resort Limited Edition'dur şu anda piyasada kampanyalı fiyatı (590 TL)'dir. 2010 Ocak ayında Bimeks'ten alınmıştır. 18 ay garantisi vardır. Ürün Siyah renklidir.

Ürün Çin, Japonya ,Amerika vs vs için yapılmamıştır PAL versiyonudur ve %100 garantili ve orijinaldir hem Nintendo Wii'nin hemde Wİİ Fit'in kutusu vardır. Nintendo Wii'nin 18 ay daha garantisi vardır Ürünün kasasında hafif çizikler vardır, altında ve üstünde 1'er tane olmak üzere görünen çizik vardır, Wii Fit'tede çizik yoktur. ÜRÜN KESİNLİKLE SPOT DEĞİLDİR FULL KUTU FATURA VE GARANTİ BELGESİ MEVCUTTUR.

Hepsi İçin istediğim fiyat 700 TL'dir. Pazarlık payı yoktur.
Garantili ve faturalı PS2 ile takas olur

Üzgünüz bu foruma mesaj gönderme yetkiniz yok.

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 43
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!