Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Satılık Lego Batman

Gönderen alibaba 
Satılık Lego Batman
10 August 2011 15:29
İşi bitti satılıktır. Maliyetine.
Bursa

Lütfen Okuyun
24 August 2011 08:24
Softmod yaptıktan sonra oyunu satmak için 50 TL fiyatla Sahibinden.com a ilan verdim. Buraya da ilan verdim. 2 gün sonra da DVD siz exploit çıktı. Elde kalmasın belki orjinal oyun olarak kullanmak isteyen de çıkabilir diye fiyatı biraz düşüreyim dedim. Bir baktım Ankara dan bir ilan kargo dahil GET ile 40 TL ye 3 adet satılık var. GET sonrası sahibinden.com size 40 TL ye karşılık 37,2 TL öder. PTT kargo ile gönderirseniz 4 TL de kargo. Satıcıya kalır 33,2 TL. Bu fiyatın altına alınmış olmalı ki bu fiyata satılsın. Bu da pek mümkün değil. Ben de bu ilan varken fiyatı 39 TL yapıp kargoyu alıcı öder şeklinde ilanımı değiştirdim. 40 TL ye kargo dahil ilan varken 39 TL+7 TL kargo ya Kocaeli den bir arkadaşa oyunu sattım. Dün akşam da ilanım 50 TL iken beni arayıp pazarlık edn bir arkadaş oyun duruyor mu diye tekrar aradı.

Uzun oldu ama muhtemelen müdahil arkadaşlar bu yazıyı okuyacaklardır. Altı üstü 10 TL ama ben bu işte bir manüpülasyon sezdim. Olmayan ürüne ilan verilmiş olabilir mi?

İyi niyetli düşününce de benden alan arkadaşım diğer ilanı görmedi, 40 TL ye satan arkadaş ta kar ederim diye fazlaca oyun alıp softmod için oyuna gerek kalmayınca panik halinde ucuz fiyattan satışa çıkardı da denilebilir. : ) Umarım böyle olmuştur.

Sahibinden.com da şöyle bir hile de oluyor: GET ile alım yapıyorsunuz. Satıcı uydurma bir kargo no giriyor, ortada ürün yok. Siz kargo gönderi numarasını kontrol etmeyip safça kargoyu beklerseniz 3 g ünlük onay süreciniz dolup para karşı tarafa aktarılıyor. Alın size bela. Dikkatli olmak lazım.

Selamlar.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 47
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!