Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...

Gönderen bekowiidewii 
Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...
03 June 2012 09:37
Birkaç gün önce .wad oyunları wii nin hafızasından sd ye taşıyınca 'failed to launch' hatası aldım.Bunu çözmeye çalışırken wii wad manager ile 'cIOS249[57]-v20' yükledim, sonra wad problemi çözülmedi.Üstüne üstlük usbloadergx hdd yi görmüyor.Yabancı sitelerden de pek birşey anlamadım.Sorunu çözmem için bana yardımcı olabilecek biri var mı?confused smiley

Re: Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...
03 June 2012 10:21
cfg usbloader yukleyip dene, hata verirse nasil bir hata verdigini yaz bakalim sorun neymis


Re: Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...
03 June 2012 10:35
Sonuç aynı,cfg usbloader de hdd yi görmüyor.Her iki program da geri sayım yapıyor,hdd yi görmüyor.Ama bu olay cIOS249[57]-v20 yükledikten sonra oldu...
Re: Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...
03 June 2012 11:06
Çok özür dilerim smiling smiley smiling smiley hdd yi yanlış yere takmışım...Sorun yok,oyunlar açıldı.Acaba asıl sorunum olan .wad oyunları sd karttan 'failed to launch' hatası almadan nasıl çalıştırabilirim.Bununla ilgili yazılara baktım, ancak net bir cevap alamadım.Ne yapmam gerekiyor?
Re: Usb Loader GX Hdd yi görmüyor...
11 June 2012 16:44
Basit, birkaç yerde bunu anlatmıştım. Sorunun çözümü taşımak değil kopyalamak. WAD oyunları Wii'nin belleğine yükledikten sonra Data Management bölümünden kanalllara geliyorsun. Wii'nin hafızasındaki kanallar ve oyunlar görünecek. SD'ye atmak istediğin oyunu seçiyorsun, karşına çok seçmeli bir ekran gelecek. COPY, Erase, Move. Hepimizin aşina olduğu bu bilgisayar terimlerinden Move komutu taşımaya yarıyor (Şimdiden söyleyeyim bir halta yaramıyor bu komut), Erase seçeneği silmeye yarıyor. Copy komutu ise adı üstünde kopyalamaya yarıyor. Biz COPY komutunu seçeceğiz. Karşımıza bir ekran daha gelecek SD karta mı kopyalayayım diye soracak biz ise EVET diyeceğiz. SD karta kopyaladıktan sonra Wii'nin kendi belleğinden silebiliriz.

Bu kadar.

Ha unutmadan Wii'nin belleğini WAD oyunlar ile dolduracağımıza forumda defalarca anlatmış olduğumuz Uloader gibi programları kullanabiliriz. WAD oyunları yüklememize gerek kalmıyor. Direkt SD karttan veya USB Diskten oyunu çalıştırabiliyoruz.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 64
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!