Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

cfg loader oyun kilitlenme sorunu

Gönderen tamoooo 
cfg loader oyun kilitlenme sorunu
29 February 2012 13:01
Merhaba.

Forumdan ve diğer yabancı kaynaklardan takip ederek. Makinama (v4.3) softmod yaptım. Bugün de cfg usb loader yükleyip modern warfare reflex oynamaya çalıştım. Başlangıçta güzeldi. Fakat 10-15dk sonra oyun gıcık verici bir ses çıkartarak takıldı. Forumda benzer konular gördüm ama benimki biraz farklı. Diğer konularda oyunun devam ettiği ama karakterin hareket etmediği yazıyordu. Bende oyun kökten kitleniyor. Dzzzzz diye de iğrenç bir ses veriyor sürekli.

Cfg loader v70 kullanıyorum. Oyun sdhc içinde yüklü.
ios 58 yüklü sanırsam. (ios ciosların kaç numaranın ne ifade ettiğini bilmiyorum inş yanlış hatırlamıyorumdur.)

bide waninko ciosx rev21 kurulu yeterli değilse başka ne kurmalıyım? Veya cfg nin ayarlarında değişiklik mi yapmak gerek? Yardım ederseniz memnun olurum.

Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
29 February 2012 17:26
[www.wiidewii.com] bu rehberdeki cios guncellemesini yap ios56 base 249 ve ios 57 base 250 yukle, her iki ios ie de oyunu dene gene problem yasiyorsan sorun oyunda demektir.


Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
29 February 2012 20:58
Sonunda bilgili birinden cevap almayı başardım.

Oyunda sorun olduğunu sanmam zira oyunu orjinal dvd yi cfg loader üzerinden install seçeneği ile yükledim(belki burada problem vardır). Bu arada mario kart wii yi de aynı yöntemle aynı cios üzerinden oynadım ama bi problemle karşılaşmadım. Şimdi b4 tekrar edeyim anladığım kadarıyla cios249 d2x v7final sürüm(v8 beta var önerir misiniz?) cios 249 base 56 olacak aynı kurulumu bide cios250 base 57 olarak yapacam oyunu da cios249 a atama yapacam doğru muyum?

Başka birşey daha hermes v5.1 cios222 kurdum (cfg nin desteklediği yazıyordu) oyunun atamasını 222 olarak ayarladım ama oyunu açmadı ozaman bu destekleme işinden kasıt nedir?
Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
29 February 2012 23:52
final surumu yukle, hermes e gerek yok,ios 56 249 slata, ios 57 base 250 slota yukle, once ios 249 defult dene, sorun yasarsan , oyuna ios250 yi atayip dene, gene olmazsa, orj. olup olmamasi farketmez oyundandir.


Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
01 March 2012 07:47
peki tamam v7final yüklüyorum v8final daha cıkmamıs suan beta, final cıkana kadar yüklemicem. 249b56 olmazsa 250b57 denicem. Sonucu buraya yazarım yine. Bide bazen oyun esnasında kasıyor normal midir acaba?
Son olarak da homebrew browserdan birkaç oyun çektim ama oyunlar acılmıyor veya saçmalıyor nedeni nedir ve nasıl çözülebilir? Başını ağrıttım senin de yardımların için tesekkurler.
Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
01 March 2012 14:47
Modern Warfare Reflex'i 1 saat boyunca oynadım. Kilitlenme sorunu giderlildi sanırım ama hala aklıma takılan bir takım sorular daha var. Numaralandırarak soruyorum daha rahat cevap verebilirsin:

1. Oyunu çalıştırdım. Ancak zaman zaman oyun esnasında saçmaladığını görüyorum. Mesela oyunu ilk açtığımda A tuşuna basmama rağmen karakteri koşturamadım. Reset attım düzeldi. Başka bir örnek olarak singleplayer oynarken normalde loading ekranından sonra siyah ekran üzerine yeşbl yazılar gelir ve siyahlık yavaş yavaş geçer. Bende hep önce direkt olarak etrafı görüyorum. Ardından ekran aniden kararıyor ve görüntü yavaş yavaş(normali bu) geri geliyor. Bunu yaşayan başkaları da var mı, sadece bana mı rastgeldi?

2. Oyun bazen kasıyor gibi oluyor. Normal midir?

3. Tam performans için cfg loader ayarlarını ve açmadan önce oyunun ayarlarını nasıl yapmalıyım? Oyundan oyuna farkeder mi bu oyun ayarları?

4. Benim TV 42' inch olduğu için görüntü dağılmasın diye component kablo almıştım. Wii şuan 480p widescreen ayarında. Cfg loader için de bu ayarları herhangi bir yerden yapmam gerekiyor mu?

5. Cfg Loader için kaliteli bir forwarder arıyorum. Bir tane buldum. Ama beğenmedim. Çünkü donuk bir resmi var ve tıklayınca gelen müzik de normal News Channel'ın müziğinin aynısı. Görsel ve işitsel açıdan daha kaliteli bir cfg loader forwarder channel var mıdır, yoksa hepsi bununla aynı mı?

6. Konusu değil ama hazır yakalamışken sorayım: Homebrew Browser'dan WiiSX adlı PlayStation emulatörünü indirdim. Elimde bi oyunun .bin uzantılı image dosyası var. Kontrol ettim .bin destekliyormuş. Bunu sdhc üzerinde gerekli yere kopyaladım. Programı açtım. Dosyanın yerini gösterdim. Play Game seçeneğbne tıklayınca makina bir süre donuyor ve ardından siyah ekran üzerine beyaz yazılar geliyor. Anlamsız rakamlar vesaire. Reset tuşuna basınca Reload yazıyor makina yeniden başlıyor. Ancak öyle çıkabiliyorum. Bu hatanın nedeni nedir ve nasıl giderebilirim?

Yardımların için teşekkürler.
Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
01 March 2012 20:06
1 ve 2 icin bir fikrim yok
3.cfg usbloader oyunu calistirmak icin gerekli oyun calistiktan sonra§ loader ile bir isin kalmiyor,oyun aciliyor ve calisiyor ise baska yapilacak bir ayar yok
4. loader icin goruntu ile ilgili sadece icinde ki temalari ve cover kalitesini degistirebilirsin,
5.kendi sitesinde ne varsa ,bizim sitede de forwerder kanallar mevcut
emulator konusuna gelince bence hic ugrasma verim alamazsin, wii bu konu da biraz ozurlu ama wii ware ve vc oyunlarini canavar gibi oynarsin.


Re: cfg loader oyun kilitlenme sorunu
01 March 2012 20:38
5 numaralı soru için kendi sitesini ve forwarderin linkini verebilr misin acaba?
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 69
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!