Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı

Gönderen Oxaa 
Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı
09 February 2012 00:02
Merhaba arkadaşlar, yeni bir wii kullanıcısı olarak şunu fark ettim, yeni bir wii 4.3e kullanıyorum, konsolun yanında birde guitar hero 5 oyunu almıştım orjinal tabi, oyunun grafikleri çok iyiydi, geçen hafta wii konsola softmod attım ve kopya oyunlar oynamaya başladım ancak indirdiğim bu oyunlarda bir şey dikkatimi çekti hepsi değil bazı oyun grafikleri vasat. Özellikle need for speed undercover inanılmaz kötüydü, bunun nedenini eski bir oyun olduğundan herhalde diye düşünmüştüm. Fakat guitar hero 6 yı indirdiğimde şunu farkettim ki, guitar hero 5 in daha eski bir oyunu olmasına rağmen guitar hero 6 nın da grafikleri hiç iyi değildi. Şimdi ise softmod yapılmış kolsolda kopya oyunlarda bir grafik problemi olabileceğini düşünüyorum. Sizce doğru mudur? yada bunun nedeni şunlarda birisi olabilir mi? Kullanılan usb depolama aygıtının kalitesi? yada Kopya oyunun hasarlı olabiliceği? yada Softmod da kurulu olan programların eksikliği?

Re: Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı
09 February 2012 07:11
Bence Böyl e Bişey Olanaksız Sonuçta Kopya Cdden Oynamıyosun Orginalin İmagı İle Oynuyosun Ben Böle Bişey Olacağına İhtimal Vermiyorum smiling smiley
Re: Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı
09 February 2012 14:39
Yo hayır öyle birşey söz konusu değil smiling smiley
Need for speed sizi kandırmasın o tam olarak bir wii oyunu değildir.(yani wii de oynanması gereken oyunlardan değil.)
The run'da da bizi şaşırtmıştı.


Friend Code'ler
Cod MW R.:4327-8871-9997
Mario KART:0261-4794-4287
Re: Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı
09 February 2012 23:17
Evet son bir kaç günde yeni indirdiğim ve oynadığım oyunlara da kıyaslayarak böyle bir şey olamayacağını anladım. Genel olarak wii nin grafikleri benim beklentilerimi karşılamadı moody smiley ancak amaç itibariyle diğer konsollarla kıyaslamak doğru olmaz. Tabi 150 tl verip de bu oyunlardan birisini aldığımı düşünmek bile istemiyorum.
Re: Orjinal ve Kopya Oyun Arasındaki Grafik Farkı
14 February 2012 16:17
eye popping smiley

Eşyanın tabiatı neyi gerektiriyorsa olan da odur zaten. Wii'de grafikleri belirleyen konsolun gücü + oyunun grafik motorunu iyi tasarlayabilen ve işini ciddiye alan programcı grafik atölyesidir. Bazı oyunlar var ki sanki 1992 yılında oynadığım Leisure Suit Larry 1 oyunundan farksız yapıyorlar. Ha konu süper oluyor ama oynanış ve grafik berbat olunca çöpten farksız oluyor.

Sierra Games'in efsane oyunu:


Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 27
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!