Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

SDden Wiiware/VC calistirma sorunsali-Lutfen Yardim

Gönderen halkaliozan 
SDden Wiiware/VC calistirma sorunsali-Lutfen Yardim
11 June 2011 20:25
"Boyle de sorun mu olurmus, kur bi wad manager la istedigin wad i, sonra move et wii nin ana memory sinden sd ye, gir sd card menusune, calistir oradan" diyeceksiniz, ama demeyin..

Cunku oyle yaptim ve calistiramadim. "failed to launch" mesaji aldim defalarca. Sadece 1-2 degil, neredeyse hic bi oyunu calistiramadim. Street Slami denedim, sonra pal-ntsc farkli versiyonlarini denedim olmadi. Art of Balance ve 1-2 baska sey denedim. Region lari ne olursa olsun, wii nin ana memory sinde calisti oyunlar, ama sd ye kopyaladiktan sonra calismadilar.

Ne hikmetse sadece fluidity yi sd den calistirabiliyorum. Onu da calistiramasam, kart ta mi sorun var acaba diyecektim ki onu da diyemiyorum.

MMM var, ve wad lari da ondan kurdum. Bi forum da ios 53 ve 55 i patch etmem gerektigini ogrendim, sadece onlari degil MMM kullanarak ios 60 i da patch ettim (veya patch edildi mesaji aldim sadece) ama degisen bisey olmadi.

Uloaderdan nefret ediyorum, NAND-zart zurt ugrasmak istemiyorum. Harici USB ile ugrasmak ta istemiyorum, sadece wii mi acip direk wad li oyunlarimi oynamak istiyorum.

Nerede hata yapiyorum, ne yapmaliyim, yardim bekliyorum..

Bu arada wii m USA mali, 4.3 softmod lu. Hem oyun hem film harddiskim var ve cogu seyi sikintisiz kullaniyorum. Bu sd ye wad kurma isi bu gun dustu aklima..

Re: SDden Wiiware/VC calistirma sorunsali-Lutfen Yardim
11 June 2011 22:11
Ben SD'den kullanıyorum.

Uyguladığım yöntem ise: Wad'ları Wii'ye kurmak, Wii'nin hafızasından SD karta kopyalamak (Dikkat Move ile taşımak değil, COPY ile kopyalamak), kopyalama işlemi bittiktan sonra Wii'den silmek.

Sonra Wii menü'den SD karta girmek ve oyunu oynamak. Bazı oyunlar çalışmayabiliyor ama. O da oyundan kaynaklı.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 37
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!