Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Wiiware oyunlari calistiran Triiforce Mrc

Gönderen halkaliozan 
Wiiware oyunlari calistiran Triiforce Mrc
19 February 2011 07:39
Arkadaslar, ben bu programi kurdum ve kullaniyorum.

Forumda goremedim, katkim olsun diye ekliyiyim dedim, belki wii delisi vip falan yapar beni spinning smiley sticking its tongue out

Simdi triiforce neden lazim ki? canimizin istedigi wiiware i zaten wad olarak torrentle indirip kurup oynuyoruz, diyebilirsiniz.

Evet, fluidity ya da world of goo yu oynamissinizdir kesin wad ini indirip kurarak. Ama ardindan art of balance, ya da dave, ya da 2-3 channel daha kurdugunuzda zaten cok az olan wii blocklarinizin bittigini ve wii nin artik oyun save edemez oldugunu goreceksiniz. Bende su an 30 wiiware oyunu kurulu ve bunu wii de yapmaniz imkansiz.

O sebeple cikmis triiforce. (Simdi bi de mighty cikti ama hala trial)

indirip kuruyorsunuz 2-3 GBlik bi Usb diske veya SD karta. SDHC kartlar calismiyor. Wiimc gibi USB1 portunu da kullanamiyor ve bu sebeble oyun hdd nizi yani wbfs diskinizi bolup ugrasmaniz gerekiyor biraz.

bi de cios rev 21 istemiyor, rev 17 ile calisiyor. O yuzden USB loader inizi 250ile calisir hale getirip rev 21i cios 250 uzerine kuruyorsunuz.

takilan olursa yardimci olurum.

program burda

Re: Wiiware oyunlari calistiran Triiforce Mrc
26 March 2011 06:47
konu forumda mevcut. ayrica triiforce sneek veya uloader dan daha kotu calistigi icin kullanmiyorum,bu tarz oyunlari en iyi uloader veya sneek ile calistirirsin.


Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 23
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!