Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Usb loader'ların güncel durumu

Gönderen WiiCrazy 
Usb loader'ların güncel durumu
21 May 2010 20:52
Son bir kaç hafta takip ettiğim kadarıyla kısa özetler vereyim,

Configurable Usb Loader : oggzee uzunca bir süredir başka işlerle uğraşsa da update'leri eksik olmuyor ve yarıyolda bırakmıyor. Orta ve uzun vadede takip edilebilecek gibi gözüküyor. Görsel olarak büyük çeşitlilik sunmasa da isviçre çakısı gibi her ince detayı içine alabildiği için uzun vadede en güncel kalma ihtimaline sahip loader.

Neogamma : wiipower formunda, orta vadede takip edilebilecek bir loader.

Usb Loader GX : Kısa vadede devam edilebilir ama orta ve uzun vadede terk edilmesi gereken bir loader. Update'leri yavaşlamış durumda, sanıyorum geliştiricilerin bir kısmı görsel olarak daha zengin olan WiiFlow trenine atlamış gözüküyorlar. Ek özellikleri ve belli yerlerde lokalize olmasından dolayı yine de kemikleşmiş bir kitlesi var ve bunlar kolay kolay da bırakacak gibi gözükmüyorlar. Banko oynamayın buna smiling smiley

Coverfloader : Son bir kaç hafta içinde update'leri hepten durdu. Aramızda hala kullanan varsa ki pek sanmıyorum şimdiden diğer loader'lara geçiş yapabilir.

Wiiflow : GX'ten buraya transfer olan vatandaşlar Hibernatus'un bıraktığı kalitede devam ettiriyorlar mı hiç fikrim yok ama kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarıyla epey tercih ediliyor. Orta vadede takip edilebilecek bir loader. Ta ki yeni katılan elemanların altından kalkamayacağı büyük değişiklikler gerektirene kadar.

uLoader : İspanyol iç piyasasına ısrarla sürülen Hermes'in bu loader'ı da orta vadede takip edilebilecek bir loader aslında. Hermes aynı zamanda cios çıkardığı için cios ve loader tam uyumluluğunu yakalayabileceğiniz ender bir loader. Görsel olarak pek tabii pek tatmin edici değil.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage

Re: Usb loader'ların güncel durumu
22 May 2010 10:43
Sofmod olayına girdiğimden beri WiiFlow kullanıyordum ama POP sayesinde Configurable Usb Loader'ı da denemek zorunda kaldım ve baya memnun kaldım diyebilirim. Arayüzü falan güzel ama WiiFlow kadar değil. Settings kısmını ise WiiFlow'a göre daha iyi.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 34
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!