Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

4.3 chipli wii'me HBC yukledim ama cios yukleyemiyorum.

Gönderen tt2424 
4.3 chipli wii'me HBC yukledim ama cios yukleyemiyorum.
07 April 2012 21:35
arkadaşlar """Wii 4.3 Softmod [Hiç bir oyun gerektirmiyor] Gönderen gokalpfirat"""" isimli konu açılmadığından yazmak istedim .

ben 4.3E ver. olan wii'me (beyaz - chipli- kopya oyun dvd den oynayabiliyorum) update edildikten sonra USB 'den iso oyunlarımı açamaz oldum .
inanın 4 saattir uğraşıyorum , yerli ve yabancı sitelerden bakmadığım yer kalmadı . ios 236 yapmam gerekiyr gibi geliyor bana ama şu an 249 daymışım gibi hata mesajları alıyorum . yapmaya çalıştığım kadar 236 yüklemeye çalıştım ama DUMP DUMP yazan hata mesajı alıyorum . HBC içindeki bir çok IOS yükleme prg. çalıştırdığımda da kumada iletişimsizleşiyo ve makinayı kapatıp açmak zorundaa kalıyorum .

Allah rızası için kısaltma kullanmadan . HBC yüklenmiş 4.3 E makinaya nasıl USB okuyucu yüklerim bir anlatın . IOs konusunu atlamayın ama sanırım orada takılıyorum.

Re: 4.3 chipli wii'me HBC yukledim ama cios yukleyemiyorum.
13 July 2012 22:44
simdi arkadasim, update den once sistemin softmode lu muydu, cipli olup olmamasi onemli degil. softmode vardi usb den oyun oynuyordun ve sonra update ettiysen , yapman gereken sadece cios yuklemek , bunun icindebu rehberi kullan [www.wiidewii.com]


Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 53
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!