Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Wii de online?

Gönderen shalashaska1903 
Wii de online?
21 May 2010 09:50
Merhaba öncelikle şunu dile getirmek istiyorum uzun zamandır forumlarda bilgi alırım bilgi veririm ancak bu kadar hızlı ve titizlikle işini yapan adminlere , çok az forumda rastladım bunun için size teşekkür ediyorum. Gelelim kafamdaki diğer soru işaretlerine...


Wii'yi aldık softmodumuzu yaptık hardiskimize oyunları attık ve oynamaya basladık ;
1-Bu oyunları online olarak oynayabılecekmıyız? yoksa xbox360 gibi ban yeme riskimiz varmı?
2-Bir yerde wii nin wireless buldugu zaman internete otamatik olarak bağlanıp firmwiresini guncellediğini okumustum bunun aslı varmdır? varsa firmwire guncelleme softmodu etkisizhale getirir mi?

Re: Wii de online?
21 May 2010 10:33
Yorum için teşekkürler,

Sorularına gelince:
Cevap 1: bazı oyunlarda problem çıkabiliyor o da genelde server hatası veya senin internet bağlantından kaynaklanabiliyor. Oyunun kopya olup olmadığını anlayamazlar, ban yeme derdin olmuyor.

Cevap 2: Wii'de update çıktığı zaman sana mesaj geliyor (internet bağlantın olduğunu farzediyorum) "Yeni update çıktı, güncellemek için şuraya şuraya gidin" vs vs gibi uyarı veriyor. Bu update'i yapmak kullanıcının inssiyatifinde.

PS3 gibi yapacaksın edeceksin yoksa serverlarımı kullanamazsın, ban yersin!!! demiyorlar. (Bu arada dip not: ABD Ordusu Sony'yi mahkemeye verecekmiş bu linux desteğini kapattığı için, yapılan firmware güncelleme eski verilerin tamamını siliyormuş the finger smiley )
Re: Wii de online?
21 May 2010 11:46
Bende bir şey ekliyim online ı yoğun oyunlarda, cheating yani hile yaptığın zaman wii serverları süreli veya süresiz banlıyor. Mario kart gibi... O yüzden bunlardan uzak durmanı tavsiye ederim.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 50
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!