Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Lotr Aragorn's Quest - All Star Karate

Gönderen djbaha 
Lotr Aragorn's Quest - All Star Karate
25 October 2010 13:24
Öncelikle merhaba arkadaşlar;
İndirip sorunsuz dvd'ye yazdığım All Star Karate oyunum açılırken siyah ekranda kalıyor,Wiimote'la bağlantı kopuyor. Alt dol sorunudur dedim,alt dol'u main.dol yaptım yararı olmadı. Altdol'u player.dol yaptığımda ise bana 3 dakikalık m+ videosu izletip ana menüye attı.
2.sorunlu oyunum ise Lord of The Rings Aragorn's Quest. Açılırken yeşil ekran veriyor ve donuyor. Force video MPAL 480i yaptığım zaman oyun siyah beyaz açılıyor,Home yapıp kapattığım zaman ise tv'de mavi ekran görünüyor,wiimote ile bağlantı kopuyor.
Bir çözüm var mı yoksa aynı oyunları başka yerden tekrar mı indirmem gerekli?
Şimdiden çok teşekkür ederim smiling smiley
Edit:
WiiCrazy hocam Sports Resort oyun konusunda
Quote
6. Gelen Motion plus tanıtım videosu, bitene kadar seyredilir (ihtiyaç falan giderilir, uzun sürüyor meret smiling smiley ).. Bitince wii kapanıp açılır. 7. Tekrar cfg açılır, 1 tuşuna basılıp oyun ayarlarından alt-dol kısmından seçilmiş alt-dol iptal edilir 8. Bundan sonra herhangi bir ayar yapmadan Wii Sports Resort yahut Red Steel 2 gibi bu tanıtım videosu içeren oyunlar oynanabilir.
Herhalde ben de bu sorunla karşılaştım,tekrar deneyeyim bakayım All Star Karate açılır belki,ama halen Lotr Aragorn's Quest için yardıma ihtiyacım var smiling smiley
Edit II : Alt dol olayı çalışmadı. Alt dol'u player.dol yapıp videoyu izledikten sonra alt dol seçeneğini no yaptım,sonuç yok. default seçenek olan Disc+ only yaptım,sonuç yok. Yok yok yok.





2 kez düzenlendi. En son 25/10/2010 17:18 tarihinde djbaha tarafından düzenlenmiştir.

Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 47
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!