Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Bende Wii Aldım grinning smiley

Gönderen Carpathia 
Bende Wii Aldım grinning smiley
15 May 2011 00:58
Arkadaşlar abartısız 2 yıldır sürekli afedersiniz aç gibi wii forumlarını talip ediyor videoları izliyordum.Ama maddi durumum el vermiyordu.Alamadımda alamadım yani.

Maddi durumum biraz iyileşti geçen günde vatanın 399tl kampanyasını görünce 6taksit aldım baba en sonda wiiyi grinning smiley şuan kargoda yarın gelecek daha wii görmüşlüğüm yok dokunmuşluğum yok anca videolardan.Ama o kadar büyük beklentim varki anlatamam size.2 sene boyunca almak isteyip alamamanın ezikliği sanırım eye rolling smiley

velhasıl softmod lar hakkında araştırma yaparken bu siteye yolum düştü ve benim gibi bir çok wii sever arkadaşın aktif olarak forumda olması bir nebze içimi serinletti.

öncelikle ismim burak 23 yaşındayım.

şuan kuşkularım var wii hakkında bilgim sıfır nasıl wiiye dokunmadan bu kadar fanı oldum derseniz bende bilmiyorum.
şu ürünü aldım vatanbilgisayardan [www.vatanbilgisayar.com]

softmod sanırım batman lego cdsi ile yapılabiliyormuş.rehber konusunuda okudum.

size sormam gereken birşey var bu tanışma konumdan yola çıkarak şimdi sormak istiyorum.

benim evimde 82 ekran bir bildiğiniz tüplü altus marka bir tv var renk vesairedir bir sorun çıkarırmı?
bu aldığım ürüne ek olarak doğru düzgün oyun oynayabilmem için başka ne gibi eklentiler satın almam gerekiyor?
iki kişi oyun oynayabilmek şu haliyle mümkünmü? yoksa tek bir kumanda ilemi geliyor? ( motionplus deniyor sanırım grinning smiley )
softmod için elinde batman lego olan biri bana ücreti ile bu cdyi kargo ile gönderip, ben softmod işlemi yapıp tekrar geri göndersem shop.to ile hiç uğraşmasam böyle bir güzelliği biri yapsa olurmu?

şimdilik bunlar aklımda pazartesi günü eve gelir ürün çünkü şuan pazar gününe girdiğimiz için zaten durmuş vaziyette kargo.

herkese selamlar çok teşekkürler.

Re: Bende Wii Aldım grinning smiley
15 May 2011 02:32
Almış olduğun ürün Motion Plus destekli tek bir kumanda ile geliyor.

Softmod kısmında ise softmod yapacaksan, Harrdisk'e ihtiyacın olacak. Onun dışında bulunduğun yerde softmod yapan bir yer vrsa ona yaptırabilirsin ya da oyuna sahip olan bir arkadaş yardım ederse oyun sayesinde kendin de softmod uygulayabilirsin.

TV'ye gelince, scart girişi olduğu sürece renklerde veyahut başka bir şeyde problem yaşamazsın. Bende tüplü TV'de oynuyorum.

Şu hali ile elbette oyun oynarsın ama orjinal oyunları oynayabilirsin.

Ve en sonunda Hayırlı Olsun smiling smiley
Re: Bende Wii Aldım grinning smiley
15 May 2011 08:33
Wii Led ve LCD'de oynanır abi ya smiling smiley
Re: Bende Wii Aldım grinning smiley
17 May 2011 03:14
arkadaşlar wii cihazım geldi grinning smiley sonunda bir wii sahibi olduğum için çok sevinçliyim öncelikle herkese teşekkür ederim.

wii çok şık bir cihaz, motionplus olsun wii ana aleti olsun çok şık kesinlikle tvnin yanına kurdum çok hoş duruyor. çok yer kaplamıyor kitap gibi smiling smiley

şuan sadece wireless şifrelerini doğru girip bağlantıyı kurmama rağmen hiç bir internet servisine bağlanamıyorum tek o sorun var.

sadece wii sport ve resort oyunları var onları oynuyorum ki ben sürekli oturan hiç spor yapamayan biri olarak işim gereği sürekli pc başındayım spor yapmak için birebir.

gün boyunca boksdur masa tenisidir kaç kalori yaktım kim bilir.süper bir alet kesinlikle sırf spor yapmak için bile alınır diğer oyunları es geçtim, eşim wii fit istiyor yalnız spor yapmak için o biraz pahalı çin sitesinden dandiğini alacam sanırım grinning smiley dealxtreme'de ucuz wii aparatları olması lazım.

wii sport oyunları sıkılınca illaki softmod yapıp korsan oyunlar indirmem gerekecek şimdiden araştırmasını yapsam iyi olur gibi.

herkese teşekkürler.artık sitenizin müdavimiyim smiling smiley
Re: Bende Wii Aldım grinning smiley
19 May 2011 13:35
hosgeldin , hayirli olsun.

wii bayagi bir heyecan yaratmis, Allah bozmasin.

balance board a alirsan eger uygun oyun/egzersiz programlariyla duzenli bir calisma yapabilir yaktigin kalorileri gorebilirsin.

ayrica dans oyunlarida epey terletir grinning smiley


Re: Bende Wii Aldım grinning smiley
02 February 2012 19:56
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 36
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!