Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Merhaba

Gönderen kaanok 
Merhaba
23 December 2010 16:06
Gecen gün Siyah wii mario kart paketi aldım dr'dan kutunun içinden sadece 1 adet remote control cıktıgı için bugünde wii sport resort paketi aldım içinde remote control dahil olan,wii yabancısı oldugum sormak istediğim bu yeni aldıgım remote controlde "wii remote plus included yazıyo yani ayrıca motion plus almama gerek yok sanırım dimi? Diğer sorum da konsolla beraber verilen siyah remote control de aynı şekilde midir yoksa onun için ayrıca motion plus almam gereklimi,konsol şuan elimde diil kargo ile geleceği için bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler.

Re: Merhaba
23 December 2010 17:04
Merhaba,

Konunun özüne aykırı olacak burada cevap yazmak ama soruna gelince Remote Plus'larda M+ dahili olarak geliyor. Ek bir aparat takmana gerek yok.

Konsolla birlikte gelen kumandalarda özellikle belirtilmediyse M+ destekli değildir. M+ dahil olan remote'lar kırmızı Wii serisi ile birlikte verilmeye başlandı.
Re: Merhaba
24 December 2010 07:56
merhabalar bende henüz wii yok ama ocak ayı içinde almayı düşünüyorum smiling smiley benim araştırdığım üzere üzere kırmızı wii, mario kart pack ve wii fit black pack'lerde yeni remote pluslar var. ayrıca sports resort oyununun beyaz remote plus ile birlikte satılanı ve sadece remote plus olarak siyah ve beyaz olarak satılanı var. ben de remote plus içeren wiilerden almayı düşünüyorum ama mario kartlı mı wii fitli mi karar veremedim. sanırım alacağım zaman kampanyalı olanı alırım. hayırlı olsun darısı bana inşallah...

bu arada softmod yapacak mısın?
Re: Merhaba
02 February 2012 20:01
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 26
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!