Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Ben kimim?

Gönderen DiABOLiCAL 
Ben kimim?
13 July 2010 05:57
İsmim Gökçen, Ocak 1978 doğumluyum.

Çocukluğum atari salonlarında geçti ve bilgisayar merakım o yıllarda başladı. 160 oyunluk atari konsollarını vs... saymazsak, gerçek anlamda ilk bilgisayarıma 12 yaşında sahip oldum. Canavar gibi bir Amstrad CPC bilgisayarım vardı, evde rahat oynayabilmek için motinörü ile birlikte almıştım. Gerçi ekran tamamen yeşildi ama olsundu. O zamanlar bu bile süper birşeydi. 16-17 yaşlarımdan itibaren bilgisayar ile haşır neşir olabileceğim firmalarda çalışmaya başladım ve halen bilgisayar firmasında çalışıyorum.

Birlikte çalışma şeferine nail olduğum bilgisayarlar Amstrad, C64, Atari 800XL, Amiga 500+ ve 286'dan başlayarak günümüze kadar gelen Intel tabanlı seriler oldu. Evde halen P4 2.0 işlemcili bir bilgisayar var ve beni idare ediyor. Bundan sonra ne kadar sık bilgisayar değiştiririm bilmiyorum.

Programlamaya hep ilgim olmuştur ancak bu işin eğitimini almadığım için hep kendimi geliştirmek durumunda kaldım. Bu da kurcalayarak, yardım dosyalarından ve çeşitli kitaplardan oldu. Uzun zaman sonra wii tekrar bu hevesi geri getirdi, bakalım ne kadar sürecek?

Wii ile tanışma nedenim evin içine durduğu yerde hareket getirmesiydi. Yıllardır bilgisayarlar ve oyunlar ile haşır neşir olduğum için beni yerime çivileyecek PS tarzında konsolları bu yüzden istemedim. Chip, softmode vs... derken bu merak wiidewii ile tanışmama sebep oldu. Şimdi oyun oynamaktan ziyade nasıl yapsak ta wii'nin sağını solunu kırsak (gerçek anlamda değil, canım benim o, onu kırar mıyım hiç? smiling smiley ) diye düşünmekle geçiyor vaktim.

Evliyim, 1 çocuk babasıyım. Kızım 2 gün sonra (15 Temmuz) 1 yaşına basacak. Artık iyice duruldum, eskiden Caravan'dan ve K6 kemancı'dan çıkmazdık, o sayfalar kapandı benim için. Metalciyim diyeceğim ama metalciliğimiz falan kalmadı grinning smiley

Re: Ben kimim?
13 July 2010 07:21
gençlik işte.. smileys with beer
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 53
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!