Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

SOFTMOD_Chipsiz CD'siz Oyun Oynatımı + 550 Oyun

Gönderen bravo112 
SOFTMOD_Chipsiz CD'siz Oyun Oynatımı + 550 Oyun
21 June 2013 07:32
Kampanya burada, sadece 80 TL.

Softmod ile birlikte 550 oyun (1200 Gcool smiley flashdisk veya harddiskinize yüklenecektir. Harddiskinizin boyutuna uygun olarak tüm oyunlar yüklenir.

En yeni oyunlar devamlı ilave olmaktadır. Oyun listesi için lütfen e-mail adresinizi bildiriniz.

Dikmen bölgesinde (Ayrancı, İlker, Sokullu, Öveçler, Balgat, Y.Yıl vs.) wii cihazınız ve harddiskiniz evinizden alınır ve tekrar evinize teslim edilir. Diğer yerlerde ücreti ilave 10-20 TL'dir. Böylelikle evinizden çıkmadan işlemleri tamamlamış olursunuz.

Ankara dışından cihaz, sdkart ve harddisk göndermeniz durumunda, 1 gün içerisinde softmod ve oyunlar yüklenir.

NOT: Softmod işleminin yapılabilmesi için bir sd kart veya sd kart adaptörlü micro sd kart (İçerisinde yaklaşık 1 GB boyutunda program yüklenecektir, wii'nin içinde kalacaktır. Bu yüzden 1 GB veya 2 GB bir kart yeterlidir), oyunlar için harddisk/flashdisk ve sadece Wii Kasasının gelmesi (diğer hiçbir aparata gerek yok, hepsi mevcut) yeterlidir. Boşuna tüm Wii aparatlarını yük etmeyin.

İlave olarak; eğer softmod işlemi yapıldıktan sonra Wii Sport Resort CD'sini Wii'ye takarsanız cihazda değişim yapıldığını anlar ve update yapılmadan oyun oynamaz. Update yapılırsa softmod işlemi etkisiz hale gelir ve kullanamazsınız. Aynı şekilde ayarlardan system update seçeneğinizi seçerseniz yine softmod işlemi etkisiz hale gelir ve kullanamazsınız. Böyle bir sorunla karşılaşmamanız için softmot işlemi ile birlikte update sistemini etkisiz hale getiren programlarda kurulmaktadır. Böylece yanlışlıkta update yapılma sıkıntısı olmadan CD'yi takıp oyun oynayabilirsiniz.

Ayrıca harddiskin formatında değişiklik yapılmamaktadır. Yani harddiskin içindeki verileriniz aynen durmaktadır. İstediğiniz zaman harddiski wii'ye takar oyun oynarsınız, istediğiniz zaman bilgisayara takar veri yüklersiniz.

Softmod nedir? Softmod, Wii'ye kuracağımız programlar sayesinde bütün oyunların harddisk ve flash bellek üzerinden oynayabilmenizi sağlayan işlemdir. Softmod, Wii'nin içi açılmadan yapılan bir işlemdir. Cihaza herhangi bir zararı yoktur. En fazla bir saat içerisinde tamamlanır. Sadece softmod işlem ücreti 25 TL'dir.

Telefon: 0542 6210950

Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 23
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!