Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

ALINMIŞTIR - ...

Gönderen hidden 
ALINMIŞTIR - ...
01 February 2013 10:15
ALINMIŞTIR.

Merhaba, 2009 yılına kadar bir nintendo wii konsolum vardı. O zamanlar Streetgamer üzerinden Wiicrazy ustamızın yardımıyla elimdeki pal ve wiikey çipli konsola softmod falan yapmıştım. Cihazım çok güzeldi temizdi. Ancak sonra satmam gerekti ve sattım. Çocuklar şimdi wii istiyorlar.
Donanımhaberde de konu açmıştım.
Ben sattıktan sonra yeni wii dvd bordları çıkmış. En son d3-2 dvd bordlarıyla dvd üzerinden oyun oynatmak veya çip takarak oynatmak mümkün olmuyormuş.

Alacağım wii elbette sorunsuz olmalı, dvd okuycusunun durumu iyi olmalı, çipli olmalı veya (http://www.wiidrives.com/list adresinde seri numarası ile karşılaştırılarak öğrenilebilir) d3-2 dvd borduna sahip olmamalı bu bord harici bordlara istenildiğinde wiikey çip vs. takılabiliyor. Varsa 2 wiimote (mümkünse plus) 2 nunchuk olmalı. Gereksiz direksiyon, sopa gibi aparatları istemiyorum. Ancak oyun lazım çünkü oyunlarımı hep satarken alan akradaşa göndermiştim. Piyasası aşağı yukarı belli yakın zamanda güzel bir set kaçırdım wiifit plus vs. olan dvd arşivli. Biraz önce davranıp arayamadım.

Mesaj bekliyorum arkadaşlar.



2 kez düzenlendi. En son 01/02/2013 14:58 tarihinde hidden tarafından düzenlenmiştir.

Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 26
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!