Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Error 003 Tamiri

Gönderen khalkedon 
Error 003 Tamiri
23 June 2010 21:14
"Erro:003 unauthorized device has been detected" uayarısı veren makinelerin tamirini yapmaya başladık.

Ne yazık ki yazılımla şimdilik düzeltilemiyor. Uzunca bir süre yazılım bekledik ancak henüz bir gelişme olmadı.

Daha fazla beklemek yerine şöyle bir uygulama yapmaya başladık; Wii'nin Nand Flash'ının bulunduğu anakartı çıkartıp yerine sağlam, sorunsuz bir anakart takıyoruz. Bu sayede yine eskisi gibi Wii'nin bütün fonksiyonlarından faydalanabileceksiniz smiling smiley

Anakart montaj dahil değiştirme ücreti: 230 tl.





Ulaşım Bilgileri:

Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No: 1/D Bakırköy-İSTANBUL

Tel: (0212) 571 30 71

GSM: 0536 480 55 03



Tarif1: Carousel ve CapaCity alışveriş merkezi (bilindik merkezlerdir) sağ tarafınızda kalacak şekilde ana cadde üzerinde trafiğin akış yönüne doğru ilerleyin. 300 metre kadar ilerde sağ tarafınızda İskele Caddesini göreceksiniz. İskele Caddesine girin, 40 metre kadar ilerde ilk sağ köşedeki dükkandır.


Tarif2: İstanbul Caddesi üzerindeki Ender Alışveriş Mağazasının karşısından İskele Caddesine gireceksiniz. 40 metre kadar ilerde ilk sağ köşedeki dükkandır.


Tarif3: Bakırköy Vergi Dairesi yanı. (Herhangi bir esnafa sorsanız tarif eder).

Toplu taşıma yolunu tercih edenler için ulaşım yolları:

Ulaşım1 (Deniz Otobüsü): Kadıköy ve Bostancı’dan Bakırköy’e deniz otobüsü seferleri vardır. Deniz otobüsünden indikten sonra 7-8 dakikalık bir yürüme mesafesi uzaklığındayız. Deniz otobüsünden indikten sonra üst geçitten geçin. Sağ taraftaki merdivenlerden inin ve doğruca devam edip 3. soldan İskele Caddesine girin. İskele Caddesinin sonuna kadar yürüyün. Sondan 1.sokağın köşe başındayız (sol taraftaki köşe başındayız).

Ulaşım2 (Tren): Eminönü’nden trenle direkt olarak Bakırköy’e ulaşım vardır. 10. istasyon Bakırköy durağıdır. İstasyondan 7-8 dakikalık bir yürüme mesafesi uzaklığındayız. Trenden indikten sonra hemen sola dönün ve ilerdeki merdivenlerden dışarı çıkın. Çıktıktan hemen sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

Ulaşım3 (Tramvay): Eminönü’nden tramvaya binin. Zeytinburnu istasyonundan Bakırköy'e aktarma yapın (Havaalanı istikameti). Bakırköy istasyonunda inin. İstasyonun önündeki minibüslerle Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelin. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

Ulaşım4 (Sarı Dolmuş): Taksim’den gelmek isteyenler; Taksim Meydanı’ndaki çiçekçilerin aşağısından sarı dolmuşlarla direkt olarak Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelebilirsiniz. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.

Ulaşım5 (Metrobüs): Metrobüs’le gelmek isteyenler; İncirli durağında inin. İncirli Caddesi üzerine gelip Bakırköy’e giden otobüslerden birisine binin ve Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na gelin. Geldikten sonra Carousel ve CapaCity alışveriş merkezini birilerine sorun, kime sorsanız tarif eder. Bu alışveriş merkezlerinin önüne geldikten sonra yukarda yazmış olduğum Tarif1’i okuyun. Tarif2 ve Tarif3’de çok yardımcı olacaktır.
Re: Error 003 Tamiri
01 January 2011 12:28
anakart varmı elinizde?
Re: Error 003 Tamiri
06 January 2011 22:09
Quote
khalkedon
Wii'nin Nand Flash'ının bulunduğu anakartı çıkartıp yerine sağlam, sorunsuz bir anakart takıyoruz.


Re: Error 003 Tamiri
30 May 2011 10:35
beyler selamın aleyküm..
bir aydır çözümünü bulamadığım error 003 lü wii mi adamlar bir saatte yaptılar.teşekkürler ******* smiling smiley)googledan aratırsanız çıkıyor.softmodda yüklendi bi güzel harika oldu valla..ilgilenenler ulaşsın.

edit: reklamı editledim (WiiCrazy)



1 kez düzenlendi. En son 30/05/2011 19:37 tarihinde WiiCrazy tarafından düzenlenmiştir.
Re: Error 003 Tamiri
30 May 2011 10:37
hıı söylemeyi unuttum.yazılımla düzeltiyorlar..eski menüm kaydettiklerim hepsi geri döndü..
Re: Error 003 Tamiri
30 May 2011 15:54
Demekki senin Wii'nin arızası düzeltilebilen bir hata imiş.
Re: Error 003 Tamiri
23 August 2011 20:05
bu konuda herhangi bir fiyat güncellemesi varmıdır yada yeni bir çözüm geldi mi elimde malesef 003 error lu bir wii var bir şekilde düzeltirmek istiyorum
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 60
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!