XBOX 360 FW İşlemi 17 February 2012 14:52 |
Re: XBOX 360 FW İşlemi 01 March 2012 14:54 |
Re: XBOX 360 FW İşlemi 01 March 2012 16:43 |
Admin Kayıt Tarihi: 15 yıl önce Mesajlar: 3,543 Tip: Kayıp Kelaynak |
Re: XBOX 360 FW İşlemi 01 March 2012 18:10 |
4GB slim xbox360 düşük fiyat için çıkarılmış bir ürün ayrıca daha sonra herkes dilediği zaman istediği kadar bunu yükseltebilir(max.320gb). alırken paran yetmiyorsa paran olunca hdd takarsın mantığı gibi bir şey yaniQuote
Tuzruhu
Bu slim 4 Gbyte'ın mantığı nedir? Oyunlar nerdeyse boyut olarak kentrilyon byte'a ulaştı. Bu konsol 4 gbyte. Esprisi harici USB disk falan takmak mı?
Re: XBOX 360 FW İşlemi 01 March 2012 18:17 |
s-co
Ben daha yeni bi slim 4gb aldım.FW konusunda arada kaldım açıkçası...öyle online falan oyun oynadığımdan değil.ki ben live için yıllık ücret falan ödeme taraftarı zaten değilim...
Garip olan şu ki ben full orjinal oynamayı düşünseydim kesinlikle ps3 tercih ederdim xbox yerine.Almadan önce FW yaptırıp pc de zaten hazırda bulunan oyunları dvd ye yazmayı planlıyodum ama.Aleti FW siz aldım şimdide elim gidip içini açtırmaya el vermiyor.
Sebepte tamamen bu yani yoksa banmış live mış falan değil...
Kendim FW atmayı denemeyi düşünmüyorum ayrıca
Re: XBOX 360 FW İşlemi 02 March 2012 21:42 |
Tuzruhu
Bu slim 4 Gbyte'ın mantığı nedir? Oyunlar nerdeyseboyut olarak kentrilyon byte'a ulaştı. Bu konsol 4 gbyte. Esprisi harici USB disk falan takmak mı?
Re: XBOX 360 FW İşlemi 02 March 2012 21:53 |
dely
s-co
Ben daha yeni bi slim 4gb aldım.FW konusunda arada kaldım açıkçası...öyle online falan oyun oynadığımdan değil.ki ben live için yıllık ücret falan ödeme taraftarı zaten değilim...
Garip olan şu ki ben full orjinal oynamayı düşünseydim kesinlikle ps3 tercih ederdim xbox yerine.Almadan önce FW yaptırıp pc de zaten hazırda bulunan oyunları dvd ye yazmayı planlıyodum ama.Aleti FW siz aldım şimdide elim gidip içini açtırmaya el vermiyor.
Sebepte tamamen bu yani yoksa banmış live mış falan değil...
Kendim FW atmayı denemeyi düşünmüyorum ayrıca
Eğer live olayı istemiyorsan FW en mantıklısı! ancak fw için kasa mutlaka açılacak çünkü dvd-rom a başka türlü ulaşılıp FW işlemi yapmak pek mümkün değil! Live hakkında ise önyargılı olma bence en azından belli bir bütçe ayırıp deneyebilirsin. eğer live üyelik alacaksan 12 aylık al derim. tabi fiyatı çok yüksek gelecek ama en azından dilediğince takılırsın. hem böyle bir bütçeyi yılda bir kez vermek çok da büyük bir masraf olmasa gerek. bu benim düşüncem tabi herkesin kesesine göre davranışı değişir. ancak bu live meretine girmeden de tadı çıkmıyor malesef microsoft da en çok kaymağı burdan yiyor. hakkını da vermek lazım psn den kat ve kat kaliteli ! turnuvalar ve arcade oyunlar için deneyebilirsin. zaten hem live girmeyecek hem de fw atmayacaksan üzgünüm orj. oyun almak zorundasın. bunlar çok masraflı işler diosan da o zaman ne diye xbox360 aldın diye sorarlar adama malesef vermeden almak allaha mahsus bir olay sadece!