Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Softmode 4.3E acil destek

Gönderen ulgenirfan 
Softmode 4.3E acil destek
30 April 2013 20:39
Merhaba arkadaşlar,
2 yada 3 gün önce [www.wiidewii.com] bu konudan bakarak Nintendo Wii mi kendim softmode yaptım hiç bir sorun oluşmadan halletim softmode yaptığım sd kartı hiç ellemeden bıraktım bugünde yeni WD HDD 1 TB aldım içine 4 adet oyun yüklettim Configurablet USB Loader adlı programla HDD yi açıyorum 4 oyunu sorunsuz şekilde gösteriyor ancak oyuna girmesi için tıklıyorum ekran kararıyo ve hiç bir şekilde Wii üzerinde bir şey yapamıyorum örn: kapatma tuşu devre dışı kalıyo, kumanda gidiyor yani wii kapalı durumda gibi oluyor sorunumun çözümü nedir en kısa sürede bildirirseniz çok memnun kalırım Teşekkürler...

Re: Softmode 4.3E acil destek
01 May 2013 08:45
[www.wiidewii.com]
Quote
dedezade
Son zamanlar da bazi yeni cikan oyunlar ile siyah ekran da kalma acilmama gibi sikayetler oluyor. genel olarak tum oyunlarin problemsiz acilmasi icin wii de kurulu olan cios lari guncellemeniz gerekiyor. burada paylastigim dosyayi rehber de anlatildigi gibi kurdugunuz da tum oyunlar sorunsuz calisacaktir.bu rehber de anlatilanlari yaptim ama hala oyun calismadi veya siyah ekran da kaldi diyenler, oncelikle oyunu farkli bir yerden indirip denemeliler , cunki buyuk ihtimal eliniz de ki oyun da bir problem vardir.
Bu başlık size yardımcı olacaktır.


Re: Softmode 4.3E acil destek
01 May 2013 17:02
öncelikle eksik ciosları yükle ve indirdiğin oyunların bölge kodlarına bakıp Oyunu açmadan önce ayarlardan o bölgeyi seçip çalıştır. hemen her oyun için bunu yapman gerekebiliyor.
Re: Softmode 4.3E acil destek
01 May 2013 19:42
Arkadaşlar çok çok çok teşekkür ederim sorunumu çözdüm bu siteye bayılıyorummmm spinning smiley sticking its tongue out
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 42
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!