Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım

Gönderen rven4 
Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
09 February 2013 11:13
Arkadaslar herkese selamlar,
Forumdan yeni bi wii aldım,softmodlu.Gönderen arkadas sd kartı söküpte göndermiş,ne yapacaksa o sd kartı.
Ben anlamıyorum daha cok yeniyim,şimdi ne yapmam lazım,başka bi softmod lu wii den kopyalasam çalışırmı??
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Re: Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
09 February 2013 11:24
Arkadaslar bi sorum daha olacak.wii sport cd sini cihaza takıp oyun oynadım cihazı denemek için,update olmuştur softmod u tekrar yapman lazım dediler.doğrumu ????
Re: Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
09 February 2013 12:36
Cihazı taktığında söylüyor zaten update etmeliyim onaylıyor musun diye.

SD kart kısmına gelirsek, bir adet sd kart edinmen şart. Softmod yapmak için, USB Loader kullanmak için gerekli. Birçok uygulamayı SD karttan okuyor Wii.
Re: Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
10 February 2013 06:58
system update mi yaptın yoksa cd'yi takınca cd ekranından gelen güncellemeyi mi kabul ettin ? eğer ekranda geleni kabul ettiysen softmod'una birşey olmamıştır sadece cios güncellemesi yapman gerek buradan yardım alabilirsin [www.wiidewii.com]
system update yaptıysan da hiç sorun değil forumda nasıl oyunsuz softmod yapabileceğin hakkında bilgiler var onun içinde buraya bakabilirsin [www.wiidewii.com]
Re: Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
15 November 2018 11:00
BURADAKİ KONUYU AÇAN ARKADAŞ GİBİ BENİM SORUNUMDA AYNI,YENİ Wİİ ALDIM 2.EL..İÇİNDE SD YOK AMA SOFT MOD YÜKLÜ VEDE TÜM KANALLAR YÜKLÜ AMA NE USB GÖRÜYOR NE OYUN YÜKLENİYOR ACİL YARDIM...
Re: Softmod lu wii de sd kartım yok,ne yapmalıyım
20 November 2018 19:48
merhaba.
sd kartta wii softmod ile ilgili önemli dosyalar vardı o olmayınca oyunlar açılmaz. Homebrew kurulu ise bir kaç işlemle düzelir.
en fazla 2 gb büyüklüğünde bir sd kart temin edin. içerisine Configürable USB loader dosyalarını atın. makinaya takın sonra cihazı açın ana ekranda homebrew i çalıştırın orda configürable usb loaderi çalıştırın. wii ye harddiski kenara yakın olan usb girişinden bağlayın. usb loader açılınca hard diskinizi ayarlardan gösterirseniz oyunlar görünecektir.

ana ekranda eski sd kart ile yüklenmiş oyun kanalları varsa onlar orda çalışmaz mümkünse onları wii setting channel kısmından silin.

En kötü senaryo wii softmod u yeniden yapmalısınız. her halikarda eski oyun kanallarını kullanmayın silin gerekirse yeniden kanal açarsınız.
wii ayarlarda sürüm numaranız kaçsa ona göre softmod yapınız. 4.1E veya 4.2E ise cihazı güncelleyip 4.3E ye getirip öyle soft mod yaparsanız daha iyi olur
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 21
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!