Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Wii Düştü

Gönderen canrambo 
Wii Düştü
01 July 2012 22:25
Selamlar,
Konu başlığında bahsettiğim gibi wii'yi bulunduğu yerden yere düşürdü çocuklar. Ekrana hiçbirşey gelmiyor. Herhalde donanımsal bir sorunu var diye düşünürken reset butonu ile açtığımda priiloader ekranının geldiğini gördüm. Bu durumda en azından görüntü ile ilgili bir sorun yok onu biliyorum. Wii düştüğü için brick olmuş olabilir mi? Priiloader ekranında menüler arasında dolaşamıyorum. Wii remote kollar çalışmıyor. Cihaz üzerindeki power reset tulşları da navigasyon yapmıyor. Belki prilooader ekranında homebrew ekranına girsem nand backup'tan restore edeceğim ama menu dolaşamadığım için işlem yapamıyorum. Forumlardan yazdığına göre bootmii'nin iki dosyasını sd karta atarsam direk boot mi başlar yazmış ama denememe rağmen açılmadı.

Ne yapabilirim bu durum için, düşme sonucu cihaz brick olur mu? Priiloader, boot mi, homebrew channel yüklü. Bunların yardımı ile cihazı nasıl geri döndürürüm.

Yardımcı olacaklara teşekkür.

Re: Wii Düştü
07 July 2012 21:44
Abicim wiimoteları görmüyorsa bluetooth modülünde arıza olabilir. Dealextreme'de satışı var bir dene istersen maksimum 10$ fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla. Ayrıca düşme sonucu brick olacağını sanmıyorum. Bluetooth modülü arızalandığında ekrana görüntü gelmiyor, wiimotelar eşleşmiyor, dediğim gibi bluetooth arızası olabilir
Re: Wii Düştü
23 July 2012 21:40
Bugün bende düşürdüm, bu konu aklıma geldi korka korka yaklaştım wiiye grinning smiley
Re: Wii Düştü
24 July 2012 10:59
standart wii kolu veya gc kolu yardimi ile yapabilirsin. bana da canQ nun dedigi gibi geldi,bluetoth modulu bozulduysa restore etsen bile bi faydasi olmaz, sisteminde yuklu olan bootmii boot2 degilse, bootmii yi direk acamazsin.


Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 65
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!