Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Amerikadan gelen wii ile ilgili yardım

Gönderen qwertsdf 
Amerikadan gelen wii ile ilgili yardım
28 December 2010 19:05
Amerika'dan bir Wii getirttim. Adaptörü burdan ayrıca aldım. Normal tüplü televizyona bağlıyorum. Menü falan renksiz gösteriyor. CD'yi takınca "Unable to read disc. Check the Wii operations manual for help troubleshooting." hatası çıkıyor ve oyun açılmıyor. Ben arkadaşımın Philips LCD TV'sine bağladım Wii'yi. Görüntülerde problem yok renkli. Ama yine CD'den oyun çalıştıramıyorum. CD'yi taktığımda aynı hatayı veriyor. Tüplü televizyonda görüntülerin renksiz olmasının sebebi Wii'nin NTSC görüntü formatında olmasından kaynaklanıyor. LCD NTSC ve Pal ayırmaksızın çalıştırdığı için normal çalıştı. Benim sorum Wii niye CD'yi okumuyor? CD'lerde Amerika'dan cihazla birlikte geldi. Üzerinde yazıyor zaten For only USA, Mexico, Canada gibi.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.



1 kez düzenlendi. En son 28/12/2010 21:36 tarihinde WiiCrazy tarafından düzenlenmiştir.

Re: LÜTFEN YARDIM AMERİKADAN Wİİ !!!
28 December 2010 19:11
Sıfır bir wii miydi bu yoksa ikinci el mi? İkinci el ise sürücüde yahut bağlantı kablolarında problem olma ihtimali yüksek. Sıfırsa da olabilir gerçi şans.
Mıncıklanmamış bir wii'nin orjinal oyunu görmemesi ancak bu şekilde açıklanabilir. Mıncıklanmış bir wii ise de ne tür operasyonlardan geçtiğini bilmek gerekir. Settings bölümüne girilebiliyor mu mesela?


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: LÜTFEN YARDIM AMERİKADAN Wİİ !!!
28 December 2010 20:45
Cihazının kendisi 2. el, aksesuarlar falan sıfır. Settinge girilebiliyor.
Re: LÜTFEN YARDIM AMERİKADAN Wİİ !!!
28 December 2010 20:49
Cihazda 4.3U yüklü. Sürücüsünün bozulduğundan şüpheleniyorum. Öyle ise 4.3U soft mod nasıl yapılıyor, detaylı bilgi verebilir misiniz?
Re: Amerikadan gelen wii ile ilgili yardım
28 December 2010 21:36
Senin önce o sürücüden kurtulman gerekiyor smiling smiley
Ne yazık ki 4.3 için olan tüm softmod yöntemlerinin başlangıcı bir oyundaki açığı kullanmak üzerine, yani sürücünün ilgili oyunu çalıştırması şart (wode, wiikey fusion, flatmii gibi sürücü emülasyonu yapan bir çip kullanılmayacaksa)

4.3U için Super Smash Bros Brawl ve Lego Indiana Jones The Original Adventures oyunları kullanılabiliyor.

ps: ilaveten, bu işi para karşılığı yapan yerlerde yaptırabilirsin bu arada, sürücünü geçici olarak çalışan bir sürücü ile değiştirip işlemi gerçekleştireceklerdir.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage



2 kez düzenlendi. En son 28/12/2010 21:38 tarihinde WiiCrazy tarafından düzenlenmiştir.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 58
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!