Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

NDS Lite Ve gerekli Donanımlar

Gönderen Cowboys 
NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
10 August 2010 10:14
Yolda olan NDS Litecığım sadece çıplak olarak gelecek spinning smiley sticking its tongue out
almam gereken sizce gerekli yazılım donanımlar nelerdir, Kopya oyun çalıştırmak için hangi kartı tavsiye edersiniz Kullanım, Bulunabilirlik ve fiyat olarak?

Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
10 August 2010 20:55
NDS Lite için R4 iyidir bence. Ama gameboy oyunlarını da oynamak istiyosan mecburen GBA slotundan çalışabilen bir kart alman lazım ki onda da en iyi marka SuperCard tabiki.

Titreşim kartları da var. GBA girişine giren ve oyunlara titreşim özelliği veren ama gereksiz.

Bir de eğer Opera Internet Browser kullanmak istiyosan ( korsan olarak ) mutlaka ram alman lazım. GBA slotuna takılıyor ve ekstra ram veriyor cihaza. Ancak böyle Opera'yı çalıştırabiliyosun.
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
11 August 2010 11:21
Djarumbalack Soğol cevabın için,
Bu arada ben forumu Sağ üstteki Son mesajları gün içinde 20-30 defa tıklayarak takip ediyorum cevabını görmemişttim, bugün biraz türkçe kaynak araştırırken Google da aradığıma yakın cevap gördüm tıklayınca senin cevaba ulaştım, tam anlamıyla sol kulağı sağ elle yakaladım, ayrıca TR de türkçe NDS konusunda pek yeterli kaynak olmadığınıda gördüm smiling smiley

Söylediğin sonuçlara aşağı yukarı bende ulaştım, anlamadığım bişey supercard'ın (slot2 den çalıştığı) hem gameboy hemde NDS oyunları çalıştırdığı birde üzerinde dahili işlemcisi olduğu için en iyi NDS emulasyonuna sahip olmakla birlikte birçok eski bilgisayara ait oyunuda emule edebildiği gibi bir kanıya kapıldım (gba amiga etc)ayrıyetten slot 2 kartı olan bu supercard opera browserda çalıştırır mı? YOk NDS oyunlarını çalıştırmıyorsa birde R4 kartlar yeterli ise NDS oyunları için, ben yanlış anlamışssam zaten çokta gerekli bir kart değil benim için,
R4+ birde sanırım Ez card bu ekstra ram yeterli olur opera ve etc için

Yurt dışında 6-8-12 usd ye satıla bu malum kartlar maşallah TR sınırlarında 20-30-50Tl gibi bir rakama transform olduğu için yurt dışından almayı düşünüyordum bu sırada dealextreme ve 1-2 güvenilir /uygun fiyatlı satış yapan amcalar satışı durdurmuş flashcard konusunda, senin önerebileceğin bir site varmı alışveriş yaptığın.
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
11 August 2010 11:45
r4 klasik, piyasanın en kötü aracı olarak kaldı, yenilenmeyen loaderi ile tabi. r4 taklidi ürünler bile daha iyi r4ten. mesela r4i redant. acekard bu piyasanın en iyisidir diyebiliriz. ama piyasada satışları yasaklandı bu tür kartların genelde. tek tük vardır
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
12 August 2010 01:20
ace kard en iyidir. evet katılıyorum. açamadığı şey yoktur.

slot 2 kartlar yani supercard diyelim, nds oyunlarını da açıyor. ama bildiğim kadarı ile artık firmware güncellemesi yok bu kartın. ama emin değilim. araştırmak lazım.

opera açmıyor ekstra ram olmadan. yani ekstra ram kullancaksan illa ki bir slot 1 karta ihtiyacın var. çünkü ram paketleri slot 2 ye giriyor.

opera kullanmam ds organiser isimli homebrew browser kullanırım diyosan da ( kesin duymuşsundur araştırırken ) evet bir yere kadar tatmin edici ama resim göstermiyor ve yavaş.
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
12 August 2010 10:45
Ciddi olarak [gbatemp.net]
bu kartı düşünüyorum allinone bişey her derde deva geliyor supercard2
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
12 August 2010 11:44
Evet mantıklı. Bence de bu alınabilir (:
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
12 August 2010 12:53
Bende verdim gitti siparişi smiling smiley birde 8gb sdhc kart alırız kafada son kalan saçlarıda kurtarırız bebelerden inşallah,
Re: NDS Lite Ve gerekli Donanımlar
01 September 2010 16:14
Acekard iyidir fakat r4 acekardı emule edebiliyor bu şekilde hiç bir sorun yok . Wood R4 firmwaresinin açmadığı oyunda yok . Yanlız orjinal r4 bulmak imkansız .
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 46
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!