Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

nakliye firması tavsiye eden

Gönderen sgs 
sgs
nakliye firması tavsiye eden
02 November 2011 12:13
arkadaşlar taşınmak istiyorum hizmetinden memnun kaldığınız firma varmı?

Re: nakliye firması tavsiye eden
02 November 2011 14:54
Açtığın mesajın bir altında zaten böyle bir konu vardı.

Linki: [www.wiidewii.com]
Re: nakliye firması tavsiye eden
28 November 2011 22:11
selam arkadaşım şu numarayı ara sana yardımcı olurlar firma ismi orkun evden eve nakliyat wep site bu www.orkuntasimacilik.com
yanlız taşıyan firmanın sahibinin ismini unuttum ama kuzey karlıdağı taşımışsınız derseniz yardımcı olurlar çok ciddi ve iyi bir firma.
Re: nakliye firması tavsiye eden
27 January 2012 07:53
Aytaç Nakliyat Profesyonel Nakliye Çözümleri
Eviniz taşınmadan önce expert ekibimiz tarafından incelenir. Eşyanın miktarı, gerekli olan personel sayısı, mesafe ve tüm ihtiyaçlar hesaplanarak size bildirilir. Fiyat konusunda anlaşma sağlandığı taktirde eşyalarınız sigortalanıp kağıt üzerine dökülerek anlaşmaya varılır.

Firmamızın gerçekleştireceği nakliye işlemi öncesinde eşyalarınız, sizlere ücretsiz olarak hizmet veren eksperlerimiz tarafından tespit edilir. Bu tespitteki amaç; eşyanızı alabilecek aracın, eleman sayısını ve ambalaj-paketleme için gerekli olan malzemenin belirlenmesidir. eve nakliyat'ın en önemli konusu iyi paketlemedir. Özenli yapılmış paketleme ve yetişmiş elemanlar ile eşyalar hasar görmeden taşınacak şekilde paketlenir. Mutfak eşyalarınız ve kırılacak diğer eşyalar özel kutu ve balonlu naylon ile paketlenir. Paketleme gözetimli ve titiz yapılır. Ağır eşyalar özel elemanlar ile taşınır. Aytaç Nakliyat paketleme konusunda yetiştirmiş olduğu profesyonel elemanları ile kusursuz hizmet vermektedir.

Güvenceli Taşımacılık
Evden eve nakliye ve diğer taşımacılık hizmetlerinde malesef her yapılan iş risk altındadır. Sürücüden, personelden, araçtan, yol ve hava durumundan her an beklenmedik bir kaza oluşabilir. Bu kazalar da firma kadar müşterilerimiz de zarar görmektedir. Müşterilerimizinnakliyat hizmetlerinde hiç bir mağduriyet yaşamaması için firmamız AYTAÇ NAKLİYAT güvenceli taşımacılık hizmetini müşterilerine sunuyor.

Ülkemizde çok az sayı da firma tarafından sunulan güvenceli taşımacılık hizmeti firmamız AYTAÇ NAKLİYAT tarafından uzun yıllardır veriliyor. Öncelikle taşımacılık hizmetine başlanmadan önce personellerimiz tüm eşyaları tek tek kayıt eder. Bu kayda göre eşyaların her biri tam zayi sigorta altına alınır. Bu durum da eğer müşterilerimizin eşyaları firmamızın muhafazasındaysa ve eşya zarar görürse firmamızın anlaşmalı olduğu sigorta şirketi tüm zararı karşılamaktadır.

Güvenceli ev taşıma hizmeti veren firmaları tercih etmeniz mağdur olmamanız anlamına gelir. Çünkü verilen güvence de eşyalarınıza tek bir zarar gelmeyecektir. Aldığınız taşımacılık hizmetinden memnun kalmak istiyorsanız mutlaka sigortalı taşımacılık hizmeti veren firmaları tercih etmelisiniz. Firmamız "AYTAÇ EVDEN EVE NAKLİYAT" ise size güvenceli taşımacılık hizmeti sunabilecek ender firmalardan birisidir.
Üzgünüz, konu kapalı olduğu için mesaj gönderemezsiniz.

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 30
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!