Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Pera'da Anime Haftası

Gönderen Tuzruhu 
Pera'da Anime Haftası
02 September 2010 08:55
Pera'da anime haftası başlıyor

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, sonbahar film etkinliklerine 3 Eylül – 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Japonya Medya Sanatları Festivali İstanbul’da – 2010 sergisi kapsamında “Anime Filmler” programıyla başlıyor.

Pera Film “Anime Filmler” programında, 18 uzun metrajlı ve 8 kısa metrajlı film olmak üzere toplam 26 filmi gösterime sunuyor. Programda Anno, Hara, Kato, Kawamoto, Kojima, Miyazaki, Okamura, Otomo, Yamamura ve Tomino gibi Japon Anime Sineması’nın önde gelen önemli yönetmenlerinin filmleri yer alıyor.

Programda göze çarpan filmler arasında Hayao Miyazaki’nin Howl’un Yürüyen Şatosu, Ruhların Kaçışı; Tensai Okamura’nın Naruto: Kar Ülkesinde Ninja Çatışması, Katsuhiro Otomo’nun Buhar Çocuk, Mamoru Hosoda’nın Yaz Savaşları, Anno Hideaki’nin Evangelion: 1.0 Yalnız-değilsin filmleri yer alıyor. Sergide çizimlerinin yer aldığı Koji Yamamura ve Kunio Kato’nun da kısa filmleri ayrıca gösterime girecek.

ÇOCUKLAR İÇİN ANİME FİLMLER

Keiichi Hara’nın Coo’yla Yaz Günleri ve Crayon Shin-chan:Yaşa Fırtına! özellikle 7 yaş ve üzeri çocuklara birbirinden farklı maceralar yaşatacak filmler arasında.

Efsane yönetmen Yoshiyuki Tomino 18 Eylül’de Pera Müzesi’nde;

Yoshiyuki Tomino’nun efsane Mobile Suit Gundam üçlemesi ve Mobile Zeta Gundam üçlemesinin de gösterileceği programda ayrıca Tomino 18 Eylül Cumartesi saat 15:00’te animeseverlerle Pera Müzesi Oditoryumu’nda buluşacak.

----------------------------------------------

Offf yaa ben göremeyeceğim moody smiley

Hayao Miyazaki filmi de olacakmış. Offf ki ne offf. Üüühhühühhh

Re: Pera'da Anime Haftası
02 September 2010 09:00
Yakın zaman içinde pankreas kanserinden vefat eden Perfect Blue, Paprika gibi filmleri yapan Satoshi Kon'u anmamaları abes kaçmış...


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: Pera'da Anime Haftası
02 September 2010 09:09
Satoshi Kan'ın Memories haricindeki diğer eserlerini izleme fırsatım olmadı. Ne kötü şans ya.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 45
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!