Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

wii hakkında

Gönderen enya 
wii hakkında
03 September 2015 15:57
merhabalar, wii hakkında bilgi ararken siteyi görüp üye oldum yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. wii almak istiyoruz ve çok bilgim yok, alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum sizlere bir kaç sorum olacak, öncelikle şunu sormak istiyorum bu konsol illaki tv ile mi oynanıyor? projeksiyon ile yansıtma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? ayrıca oyun olarak wii sports ve just dance gibi seçenekler istiyorum çoklu oyuncu ile de oynama için herkese ayrı kol mu almamız lazm? değişik markalar var ne almalıyım bilmiyorum, yardımcı olursanız cok sevinirim.

Re: wii hakkında
18 September 2015 08:37
Wii artık eskidi. Size Wii U'yu tavsiye ederim. Konsol sadece TV ile oynanmaz. Projeksiyona da bağlayabilirsin ama Wii'nin sensor bar'ı var. Onu uygun bir yere (genelde oyun oynarken tam karşınıza) koymanız gerekiyor. Wii remote kontroller Bluetooth üzerinden konsolla haberleştiği için belli bir mesafeden fazla uzakta olmaması lazım. Onun dışında aynı anda oynanan iki kişilik oyunlar (mesela tenis, pinpon, futbol, mario vs. gibi) iki kol şart. Bowling, okçuluk gibi oyunlarda tek kol yetiyor. Just Dance oyununu karşılıklı iki kişi aynı anda oynamayacaksanız tek kol ile idare edebilirsiniz.
Re: wii hakkında
26 September 2015 18:36
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Ben bir kaç gün önce teknoloji marketlerine wii almak için gittim bana artık satmadıklarını , Türkiye'de de satışının olmadığını, bulabilirsem sadece ikinci elini alabileceğimi ve yerine x box konsol almamı söylediler. X box konsolda hiç bir ekipmana ihtiyacım yokmuş sadece vücut hareketleri ile oynayabileceğim söylendi. Bunları buraya yazmamın sebebi önemli, çünkü ben bu konsolu okul için almak istiyorum. amacımız ; spor salonumuz olmadığı için böyle bir konsolu okula kurup sadece spor oyunları ile öğrencileri bir nevi eğlence ile birlikte harekete teşvik etmek. tabiki gözetim çerçevesinde. Bu konuda fikrinizi açıklarsanız çok sevinirim.
Re: wii hakkında
03 October 2015 21:25
Sizin için ikinci el bir Wii de olur, Xbox da olur. Çevremde gördüğüm çocuklu ailelerde her iki konsol da eşit şekilde kullanılıyor. Oyunlarını orijinal olarak temin edecekseniz Xbox, diğer türlü wii daha kolaylık sağlar herhalde.

Xbox'ı birebir deneyimlemediğim için çok fazla yorum yapamayacağım. Wii için denge tahtası ile beraber farklı oyunlar da oynamak mümkün. Muhtemelen Xbox aynı donanımla benzer oyunlara destek veriyordur.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 52
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!