Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Wii Siyah Ekran Acil Yardım..

Gönderen danger11 
Wii Siyah Ekran Acil Yardım..
01 August 2015 13:03
Merhaba arkadaslar yeni aldıgım wii ye soft mod yaptım ve bir süre böyle kullandıktan sonra neogammayı kurdum ve ana menuye geldı, programı actım makına dondu ve bende konsolu kapatıp tekrar actıgımda ise ekran sıyah kaldı. Konsolda yesıl ısık yanıyor. Konsolu Remoteden acabılıyorum fakat gormuyor daha sonra onuda. Yardım edebilirsen sevinirim.

Versıyon 4.3e

Re: Wii Siyah Ekran Acil Yardım..
07 August 2015 12:46
Arkadaşlar lütfen yardım edin wii mumandaları algılamıyor bütün pilleri geğiştim olmadı mesela wiisports açabiliyorum ona tıklıyorum ve o zamana kadar herşeyi algılıyor sonra tenis oynamak için üzerine tıklıyorum ve bir yazı çıkıyor yazıda bağlantının koptuğu ve 1 ve 2 ye basmam gerektiği yazıyor basıyorum olmuyor ne yapabilirim
Re: Wii Siyah Ekran Acil Yardım..
29 August 2015 20:20
@danger11 : bluetooth modülü bozulmuş olabilir diyecektim ama öyle olsaydı wiimote'dan açamazdın wii'yi. Muhtemelen başka daha bir şeyler yapıp brick etmiş olabilirsin konsolu. Recovery menüyü açıp açamadığına bak. Açabiliyorsan en azından full brick değildir, çipli bir sürücü ile düzeltme imkanın olabilir.

@Wii12345 : Wiimote'un bozuk olabilir yahut bluetooth modülün arızalanmış olabilir. Başka bir wiimote ile dene, kendi wiimote'larını da başka bir wii ile.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 27
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!