Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Wii motion remote bağlantı sorunu

Gönderen bilbobaggins 
Wii motion remote bağlantı sorunu
16 December 2011 12:31
Arkadaşlar merhaba benim sorunum: dealextreme.com'dan satın aldığım wii motion remote cihazımı wii'ye tanıtamam. Orjinal remote sorunsuz çalışıyor. Konsolun ön tarafındaki kapağın içindeki sync tuşuna ve remote'taki sync tuşuna aynı anda bassamda hiç bir şey olmuyor. Ancak orjinal remote'umu reconnect yapıp çakma remote'umu connect yaptığımda çalışıyor, fakat wii'yi kapatıp açtığımda gene görmez oluyor. Bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Re: Wii motion remote bağlantı sorunu
16 December 2011 17:22
Kalıcı sync işlemini doğru yapıyorsanız bu sorun büyük ihtimal donanımsal bir sorundur,kumandadan kaynaklanıyordur. Fakat wiimote reconnect ile kumandayı geçiçi de olsa bağlayabildiğinizi söylediniz,ki bu bana kumandada bir sorun olmadığını düşündürüyor. Kalıcı sync işlemini doğru yaptığınızdan emin misiniz?
Benim bildiğim şöyle oluyor:
Kumandanın sync tuşuna 1 kez basarız,ardından sd kart girişinin yanındaki sync tuşuna 1 kez basarız,ve bağlanması gerekir..


Re: Wii motion remote bağlantı sorunu
17 December 2011 16:34
Çok teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi yapınca oldu. Bunu yapabilmek için çok uğraşmıştım. Halbuki ne kadar kolaymış. Tekrar teşekkürler.smiling bouncing smiley
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 56
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!