Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

wii sensör bar

Gönderen cenk 
wii sensör bar
10 July 2010 11:51
selamlar,

bende beyaz wii var fakat sensörü daha önce kaybolmuştu, ödünç aldım ama artık geri vermem gerekiyor. bu nedenle yeni bir sersör bar almam lazım, şu anda kullandığım kablolu. netten biraz araştırdığımda wirelessların çıktığını gördüm. fakat bunların da çeşitleri var. aralarındaki farklar nelerdir, evladiyelik sağlam kaliteli ve kullanışlı birşey almak istiyorum. tavsiyeleriniz bekliyorum. (istanbul-maltepedeyim, nereden alabilirim?)

wiinin modeli RVL-001(EUR) seri no:LEH10809548[9]

sahibinden.com da wii sensör diye arattığımda 6 ilan geliyor, başka çeşitleri de olabilir.


selamlar.

Re: wii sensör bar
10 July 2010 12:17
sensor bar'ı kablosuz almaya gerek yok, bir de ona pil derdine düşeceksin. eldeki opsiyonlara ve yorumlara bakarak karar vereceksin. bana sorarsan, fikrim yok. aşağıdaki ürünler için hem olumlu hem de olumsuz şeyler yazılmış. bulabilirsen orjinalinden almaya çalış yine derim.

[www.dealextreme.com]
[www.dealextreme.com]


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: wii sensör bar
10 July 2010 12:35
Bulduğun bu kablosuz sensor bar nintendo ürünü ise o parayı verebiliyorsan düşünmeden al ama piyasadaki yan firmalardan özellikle kablosuz ürünlerini almaman tavsiye edilir. Wiicrazy ninde dediği gibi birde pil derdi var. Mesela yan ürün bir kablosuz nunchuck için dedezade memnun olmadığını söylemişti. Yani kabloluludan şaşma derim ben.
Re: wii sensör bar
25 August 2010 15:13
30 Liraya Vardı Yazıcıoğlu Gişhanında Kadıköyde
Re: wii sensör bar
25 August 2010 22:03
donanımları orjinal almak ( garantili ürün almak) her zaman insanı karlı çıkartır . orjinal olup ucuz satan yerler de cabası thumbs up
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 68
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!