Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

WiiFlow 4.2.1 sorunsalı

Gönderen DuncanIdaho 
WiiFlow 4.2.1 sorunsalı
24 January 2015 17:01
Uzun aradan sonra merhaba,

15 tatil arasını değerlendirsin diye çocuklara emektar Wii 'yi kurdum, kurmakla kalmayıp wiiboard aldım

Sorun şu mevcut Wiiflow 2.2 versiyonu hbc içinden sorunsuz çalışırken , channel forwarder çalışmıyor diye silip yeni versiyon 4.2.1 i yükledim.

İlkinde bir dondu, sonra apps/wiiflow altından ini file ini sildim (google) , şu an açılıyor oyunları gördü wbfs diskte, cover ları indirim ancak tıklayınca

Exception (DSI) occured ile başlayan bir crash gerçekleşiyor, 5-6 oyun denedim ama aynı.. reload diyip tekrar Wiiflow yeniden yükleniyor.. Aslında eni versiyon özelliği sanırım cover yanında sol üstte oyunun ana menüsü preview olarak gözüküyor ama A ile aşlatınca crash

Tekrar ini file i sildim (partition ile vs oynadım ayarlarda) bu sefer ilginç bir biçimde oyuna tıklayınca siyah ekran ve sonra disc teki oyunu çalıştırıyor. diskte oyun olmassada kalıyor.

Yorumlarınız nedir arkadaşlar.. wiiflowu silip baştan kopyalayım mı ?

Re: WiiFlow 4.2.1 sorunsalı
24 January 2015 19:35
Aga CFG USB Loader kullan. Wiiflow nedir? Kimin geliştirdiği belli değil. Orta malı olmuş. Hem CFG artık default TR dil desteği ile birlikte geliyor smiling smiley Geliştiricileri ile anlaştık filan, türkçeleştirdik. Ne güzel. Ayrıca CFG'nin de öyle wiiflow gibi kanal versiyonu var.
Re: WiiFlow 4.2.1 sorunsalı
24 January 2015 22:10
Tuzruhu dediğini yaptım ama önce bir cIOS yüklemek gerekti,, 249 da sorun yaşadım, 250 yi üzerine kurdum.. CUL u da , custom xml yükleyip 250 üzerinden çalıştırdım oldu..

şimdi tema bakıyorum smiling smiley
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 28
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!