Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Oyunlarda kilitlenme problemi, yardım lütfen

Gönderen xaviertr 
Oyunlarda kilitlenme problemi, yardım lütfen
10 February 2011 23:01
Öncelikle herkese selam,
İki hafta önce aldığım 4.3E versiyonlu Wii'me geçen hafta softmod işlemi yaptırdım. Yaptırdığım yer birkaç da oyun yükledi. Bu yüklenen oyunları oynadığım süre zarfında herhangi bir problem yaşamadım ama şu an kendi indirdiğim 2 oyunda ( Zelda: TP (Scrubbed) ve Sin & Punishment 2 (WBFS)) da şöyle bir sorun yaşıyorum; oyunlar bazen yükleme ekranlarında kilitleniyor ve bu yaklaşık oyuna başladıktan 1-2 saat sonra oluyor. Sebebi sizce ne olabilir? HDD spindown problemi olabilir mi diye düşünüdüm ama S&P2 aktif olarak devamlı veri yükleyen bir oyun sanırım... Veya oyun yüklerken (Wii Backup Manager ile yükledim, daha önce yükleme yapan WBFS Manager ile yaptı sanırım, bu arada böyle 2 farklı yükleme programı kullanmak sakıncalı mıdır?) yanlış birşey mi yaptım veya oyunlar mı hatalı, sorunun neden kaynaklandığını nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sisteminle ilgili birkaç bilgi; CIOS rev 17 (tam versiyonunu hatırlamıyorum), oyunları Neogamma R9 ile çalıştırıyorum (bunun da kaçıncı beta olduğunu hatırlamıyorum smiling smiley ), HDD'min modeli Verbatim 320 GB Store'n Go , WBFS formatlı

Re: Oyunlarda kilitlenme problemi, yardım lütfen
10 February 2011 23:20
sorunun hdd den verbatim bahsettiğin modelinden daha önce oyun yükledim takılma donma şikayetleri gelmişti ve baska hdd ile bu sıkayetlerı yapmamıstı takılan donan oyunu bir usb bellk kıngston u wfps ye cevirip oyunu onunla deneyın donma yapmayacaktır kıtlenmeyecektir buyuk ihtimalle.

çok düşükte olsa hdd nın modelınde yanılıyorda olabılıırm bu yuzden kullandıgın loaderi deiştirerek dene

Configurable USB Loader tavsiye ederim.



1 kez düzenlendi. En son 10/02/2011 23:23 tarihinde Oscar Technoshop tarafından düzenlenmiştir.
Re: Oyunlarda kilitlenme problemi, yardım lütfen
11 February 2011 01:35
Ben Verbatım 320 gb kullanıyorum 2 haftadır daha donma problemı falan olmadı. Enteresan.
Re: Oyunlarda kilitlenme problemi, yardım lütfen
11 February 2011 07:06
Donma problemi için cios'ların da arada sırada diskten okuma yapma gibi bir özelliği var.. Waninkoko'nun rev17'sinde var mı bilmiyorum, cios'u yükseltmek işe yarayabilir.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 65
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!