Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Görünmeyen Oyunlar

Gönderen djbaha 
Görünmeyen Oyunlar
26 December 2010 11:19
Iyi gunler arkadaslar;
wii backup manager ile hdd'ye attigim 3 oyunu wiimc de ve cfg de goremiyorum. wiimc e girip browser dan bakmaya calistigimda oyun klasorlerini aciyor,fakat o 3 oyunun klasorunu acmiyor,error loading bidi bidi diyor. yardimlarinizi esirgemeyiniz. zaten cfgde hic gozukmuyor oyunlar. fakat pc de gozukuyor.
Quote
Ek bilgiler geldi; [IMG]http://i56.tinypic.com/55fa1d.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/2d8oprm.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/9a9xxx.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/de1m55.jpg[/IMG] İşte bilgisayarda aldığım hatalar bunlar. Wiimc'deki aldığım hataya gerek bile yok yani,bunlar yeter de artar. Aynı zamanda Oyunlar içinde Sonic Colors,Doctor Who veya Flatout (3 sorunlu oyun/klasör) silmeye çalıştığımda izin vermiyor. Son resimde bunu gösterdim zaten. Oyunların olduğu bilgisayar şu an yanımda değil,en kısa zamanda oyunları ya tekrar atmayı denerim ya da oyunları başka bir bilgisayar ile atmayı denerim. Gerçekten çok sinir bozucu bi problem. Hdd'yi bilgisayara ilk kez bağladığımda (yani şu an yazdığım bilgisayara) önce gözükmedi. Kapatıp açayım dedim,kapanırken mavi ekran verdi reset attı,sonra hdd'yi görebildim. Ek bilgiler bu kadar,oyunları atarken hdd'de bir hata/kurcalama yapmadım. Her zamanki gibi attım. Yardımlarınızı esirgemeyiniz smiling smiley
En yeni bilgimiz geldi;
Özellikle WiiCrazy hocam için;






2 kez düzenlendi. En son 26/12/2010 21:05 tarihinde djbaha tarafından düzenlenmiştir.

Re: Gorunmeyen Oyunlar
26 December 2010 15:17
Wiimc ne alaka? smiling smiley Oyunlarla ilgili bir fonksiyonu yok ki o programın. Cfg ile neden gözükmedikleri konusunda ise fikrim yok.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: Gorunmeyen Oyunlar
26 December 2010 16:01
Hocam madem oyunlar cfg de gorunmuyor,belki hdd ye yoklardir diye merak edip wiimc in file browserinden bakmak istedim,wbsf klasorundeki saydigim 3 oyun haric diger oyunlarin klasorlerine girebiliyordum (tabiki sadece klasor,dogal olarak icleri bos gorunuyordu) fakat saydigim 3 oyunun klasorune girmek istedigimde error veriyordu.


Re: Gorunmeyen Oyunlar
26 December 2010 16:39
wiimc ile sabaha kadar baksan yine goremzssin kur wiiflow'u dertler bitsin !
Re: Gorunmeyen Oyunlar
26 December 2010 20:49
Ek bilgiler geldi;




İşte bilgisayarda aldığım hatalar bunlar. Wiimc'deki aldığım hataya gerek bile yok yani,bunlar yeter de artar.
Aynı zamanda Oyunlar içinde Sonic Colors,Doctor Who veya Flatout (3 sorunlu oyun/klasör) silmeye çalıştığımda izin vermiyor. Son resimde bunu gösterdim zaten.
Oyunların olduğu bilgisayar şu an yanımda değil,en kısa zamanda oyunları ya tekrar atmayı denerim ya da oyunları başka bir bilgisayar ile atmayı denerim.
Gerçekten çok sinir bozucu bi problem. Hdd'yi bilgisayara ilk kez bağladığımda (yani şu an yazdığım bilgisayara) önce gözükmedi. Kapatıp açayım dedim,kapanırken mavi ekran verdi reset attı,sonra hdd'yi görebildim.
Ek bilgiler bu kadar,oyunları atarken hdd'de bir hata/kurcalama yapmadım. Her zamanki gibi attım.
Yardımlarınızı esirgemeyiniz smiling smiley


Re: Gorunmeyen Oyunlar
26 December 2010 23:19
Hmm, bölümün dosya sistemi ne? Chkdsk ile hata düzeltme yaptın mı?
Boyutu fazla değilmiş diskin, sağlamları yedekleyip format atmayı deneyebilirsin. Belli ki dosya sistemi ile alakalı bir problem. Format da yemez ise ki sanmıyorum disk ile de alakalı olabilir.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: Görünmeyen Oyunlar
27 December 2010 11:54
Arkadaşım,

Aşağıdaki resimdeki sağ alttaki baloncukta ne yazıyor?

Re: Görünmeyen Oyunlar
27 December 2010 14:39
Dizin veya dosya bozuk diyor,chdsk diyor hocam. Birazdan oyunlari diskin diger bolumune yedekleyip chdsk kontrolu mudur ne zikkimsa ondan yapacagim,olmazsa oyunlar bolumune format atarim biter.
@wiicrazy hocam,diskin formati ntfs.


Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 68
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!