Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

WBFS Manager 0.1.11 for Ubuntu (Debian Package)

Gönderen deliprofesor 
WBFS Manager 0.1.11 for Ubuntu (Debian Package)
10 August 2010 18:04
Windows'un yer yer canımı sıkan tarafları yüzünden Ubuntu'ya terfi etmeyi epeydir hayal ediyordum. 1 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Wii oyunlarını WBFS formatında yedekleyen yazılım için de geçenlerde ufak bir araştırmayla bu WBFS Manager'ın en iyisi olduğunu öğrendim. Hard diskimle birlikte kullandım, oldukça sade ve bir o kadar başarılı. Eğer aramızda Ubuntu kullanan varsa ilaç gibi gelecektir.

WBFS Manager for Ubuntu 0.1.11 Download

Re: WBFS Manager 0.1.11 for Ubuntu (Debian Package)
10 August 2010 19:01
Bazı open source tool'ları test etmek için bir linux sürümünün el altında olması baya işe yarıyor aslında. Ben Vmware altında kullanıyorum Ubuntu'yu bu amaçlar için, kısmet dual boot'a artık.. Çok sık ihtiyacım olmuyor.

Windows -> Ubuntu epey radikal bir karar, bizim gibi uzun seneler boyunca windows kullanmış olanlar için.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage
Re: WBFS Manager 0.1.11 for Ubuntu (Debian Package)
10 August 2010 19:21
Şu an geçiş aşaması olarak Grub ile boot ekranında ikisinden birini seçiyorum. Kullandığım programların alternatiflerini yavaş yavaş oluşturuyorum. Yüzde 70-80 Ubuntu'da takılıyorum, ki bilmiyorum kanım acayip ısındı. İşim düşmedikçe uğramayı da ummuyorum Windows'a. Allah benden uzak tutsun, öyle illet olmaya başladım kendisine smiling smiley Kapatması 4 saniye sürüyor ya, 4 saniye. THIS IS MADNESS! grinning smiley
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 38
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!