Hoşgeldiniz! Oturum Aç Üye Ol Sohbet

Gelişmiş

Bölüm yer değişiklikleri

Gönderen WiiCrazy 
Bölüm yer değişiklikleri
29 January 2011 12:33
Sadece üyelerin erişebildiği, onlara paylaşımın yapıldığı "Üyelere Özel" bölümünün yanlış bir şekilde soru sormada kullanılmasından hareketle forumda bazı bölümlerin yerlerini değiştirdim.

En üstte Genel bölümü altında yer alan sonu "Özel" ile biten bölümler Özel ana başlığı altında altlarda bir yerde kendilerine yer buldu. Yine üstte Genel başlığı altında bulunan Konu dışı ve Geyik bölümleri de aşağıda Diğer bölümü altında kendilerine yer edindi.

Bu arada üyelere özel bölümünün amacını bir kere daha hatırlatmakta fayda var. Bildiğiniz üzere forumumuzda ne linklerde ne de sunulan dosyalarda normalde üye olmayanlara yönelik bir kısıtlama mevcut değil. Linkleri gizleme uygulaması başka forumlarda karşılaştığımda pek de hoşlanmadığım bir uygulama. Kısmen bu Üyelere Özel bölümünde uygulansa da diğer forumlarda uygulanan halinden daha rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Bu foruma ve kullanıcılarına değer katacağını düşündüğünüz paylaşımlarınızı yine bu bölümde yapmaya devam edebilirsiniz. Aktif katılımcı sayımız belli bir sayıya ulaşırsa ileride bu uygulamadan da vazgeçebiliriz.

Genel forum organizasyonu vesaire konularda görüşlerinizi duymaktan memnun olurum. Eklenmesini istediğiniz bölümler olsun, gereksiz olduğunuzu düşündüğünüz bölümler olsun burada tartışabiliriz.


"security, like correctness, is not an add-on feature." andrew s. tanenbaum, 5.4.4 design principles for security (operating systems, design and implementation second edition)
twitter | blog | homepage

Re: Bölüm yer değişiklikleri
08 February 2011 19:38
iyi olmus wiicrazy


Re: Bölüm yer değişiklikleri
10 February 2011 21:40
-- Silindi, ilan bölümü burası değil --



1 kez düzenlendi. En son 10/02/2011 21:41 tarihinde WiiCrazy tarafından düzenlenmiştir.
Üzgünüz ancak bu foruma sadece kayıtlı kullanıcılar mesaj gönderebilir.

Oturum açmak için tıklayın

Çevrimiçi Kullanıcılar

Ziyaretçi: 22
Ziyaretçi Rekoru: 983 tarih 14 April 2024

Sohbetteki Kullanıcılar

Sohbet odalarında hiç kullanıcı yok!